Sony i frit fald – Huawei sælger flere telefoner dagligt

14

Salgstallene for Sony er alt andet end positive. Faktisk passer de ganske godt til Halloween, da det er ret uhyggelig læsning. Se her hvor skidt det går.

Sony Xperia 1
Sony Xperia 1 (Foto: MereMobil.dk)

Sony har haft det sjovere på mobilmarkedet end tilfældet er netop nu. Faktisk viser de seneste tal, at Sony i tredje kvartal solgte cirka det samme, som Huawei gør på en gennemsnitlig dag.

Salgstallene for tredje kvartal er virkelig trist læsning. Sony skulle angiveligt have solgt 600.000 smartphones fra juli til september. Hvilket svarer til, hvad Huawei i gennemsnit har solgt om dagen hele året. Det skriver Android Authority.

ANMELDELSE: Sony Xperia 1 – kommer tæt på Huawei P30 Pro

Forventningen var ellers, at Sony ville sælge 5 millioner enheder i regnskabsåret (1. april 2019 til marts 2020). Dette blev endda nedjusteret til 4 millioner, da salget i andet kvartal i år ikke var for godt heller.

Med kun 600.000 solgte telefoner, så har de altså kun nået cirka 12 procent af det forventede. Forventningen er, at de nu har solgt 3,5 millioner telefoner inden udgangen af marts 2020. Hvilket betyder, at der skal sælges 2 millioner enheder fra nu til og med marts 2020. Det skriver PhoneArena.com.

Det er bestemt ikke fordi, at Sony ikke producerer nogle gode og stabile smartphones. Faktisk klarer Sonys telefoner sig ofte ganske godt i tests – ikke kun på MereMobil.dk, men generelt hos anmeldere rundt i verden.

ANMELDELSE: Sony Xperia 5 – Sony overhaler sig selv

I april kunne vi også fortælle, at Sony havde ændret strategien på mobilmarkedet, men indtil videre har det altså ikke haft en positiv indvirkning på salget.

Hvad tror du, at det manglende salg af Sonys smartphones skyldes? Og hvordan tror du, at de vil klare sig i 2020? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Sony har genoplivet Walkman-brandet og annonceret en ny Walkman. Navnet er Walkman NW-ZX507. Den går ikke på kompromis med lydkvaliteten. Men det betaler man også for, da den har en pris på 6.000 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer