Sony i frit fald – Huawei sælger flere telefoner dagligt

Salgstallene for Sony er alt andet end positive. Faktisk passer de ganske godt til Halloween, da det er ret uhyggelig læsning. Se her hvor skidt det går.

Sony Xperia 1
Sony Xperia 1 (Foto: MereMobil.dk)

Sony har haft det sjovere på mobilmarkedet end tilfældet er netop nu. Faktisk viser de seneste tal, at Sony i tredje kvartal solgte cirka det samme, som Huawei gør på en gennemsnitlig dag.

Salgstallene for tredje kvartal er virkelig trist læsning. Sony skulle angiveligt have solgt 600.000 smartphones fra juli til september. Hvilket svarer til, hvad Huawei i gennemsnit har solgt om dagen hele året. Det skriver Android Authority.

ANMELDELSE: Sony Xperia 1 – kommer tæt på Huawei P30 Pro

Forventningen var ellers, at Sony ville sælge 5 millioner enheder i regnskabsåret (1. april 2019 til marts 2020). Dette blev endda nedjusteret til 4 millioner, da salget i andet kvartal i år ikke var for godt heller.

Med kun 600.000 solgte telefoner, så har de altså kun nået cirka 12 procent af det forventede. Forventningen er, at de nu har solgt 3,5 millioner telefoner inden udgangen af marts 2020. Hvilket betyder, at der skal sælges 2 millioner enheder fra nu til og med marts 2020. Det skriver PhoneArena.com.

Det er bestemt ikke fordi, at Sony ikke producerer nogle gode og stabile smartphones. Faktisk klarer Sonys telefoner sig ofte ganske godt i tests – ikke kun på MereMobil.dk, men generelt hos anmeldere rundt i verden.

ANMELDELSE: Sony Xperia 5 – Sony overhaler sig selv

I april kunne vi også fortælle, at Sony havde ændret strategien på mobilmarkedet, men indtil videre har det altså ikke haft en positiv indvirkning på salget.

Hvad tror du, at det manglende salg af Sonys smartphones skyldes? Og hvordan tror du, at de vil klare sig i 2020? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Sony har genoplivet Walkman-brandet og annonceret en ny Walkman. Navnet er Walkman NW-ZX507. Den går ikke på kompromis med lydkvaliteten. Men det betaler man også for, da den har en pris på 6.000 kroner.

Min mening om Sony Xperia 1 VI | Test

TEST: Xperia 1 VI er på rette spor, men tilbyder ikke noget særligt i forhold til konkurrenterne – og så er den DYR! Her er min test af Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Hvorfor trækker Sony sig ikke fra smartphones?

Sony Xperia-telefonerne sælger ikke nok. Hvorfor trækker Sony sig ikke ud og dropper smartphones?

(mere…)
Xperia 10 VI: Prisvenlig, kompakt og med to dags batteri

Sony Xperia 10 VI er interessant i overskrifter, men virkeligheden er måske knapt så spændende.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI er officiel – læs detaljerne

Sony dropper tidligere ’darlings’ og har skabt en telefon, der måske er konkurrencedygtig. Her er Sony Xperia 1 VI.

(mere…)
Pressemateriale for Sony-telefoner lækket

KORT NYT: Evan Blass har lækket nye billeder, som ligner pressematerialer fra Sony.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram