Sony i frit fald - Huawei sælger flere telefoner dagligt

Salgstallene for Sony er alt andet end positive. Faktisk passer de ganske godt til Halloween, da det er ret uhyggelig læsning. Se her hvor skidt det går.

Sony Xperia 1
Sony Xperia 1 (Foto: MereMobil.dk)

Sony har haft det sjovere på mobilmarkedet end tilfældet er netop nu. Faktisk viser de seneste tal, at Sony i tredje kvartal solgte cirka det samme, som Huawei gør på en gennemsnitlig dag.

Salgstallene for tredje kvartal er virkelig trist læsning. Sony skulle angiveligt have solgt 600.000 smartphones fra juli til september. Hvilket svarer til, hvad Huawei i gennemsnit har solgt om dagen hele året. Det skriver Android Authority.

ANMELDELSE: Sony Xperia 1 – kommer tæt på Huawei P30 Pro

Forventningen var ellers, at Sony ville sælge 5 millioner enheder i regnskabsåret (1. april 2019 til marts 2020). Dette blev endda nedjusteret til 4 millioner, da salget i andet kvartal i år ikke var for godt heller.

Med kun 600.000 solgte telefoner, så har de altså kun nået cirka 12 procent af det forventede. Forventningen er, at de nu har solgt 3,5 millioner telefoner inden udgangen af marts 2020. Hvilket betyder, at der skal sælges 2 millioner enheder fra nu til og med marts 2020. Det skriver PhoneArena.com.

Det er bestemt ikke fordi, at Sony ikke producerer nogle gode og stabile smartphones. Faktisk klarer Sonys telefoner sig ofte ganske godt i tests – ikke kun på MereMobil.dk, men generelt hos anmeldere rundt i verden.

ANMELDELSE: Sony Xperia 5 – Sony overhaler sig selv

I april kunne vi også fortælle, at Sony havde ændret strategien på mobilmarkedet, men indtil videre har det altså ikke haft en positiv indvirkning på salget.

Hvad tror du, at det manglende salg af Sonys smartphones skyldes? Og hvordan tror du, at de vil klare sig i 2020? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Sony har genoplivet Walkman-brandet og annonceret en ny Walkman. Navnet er Walkman NW-ZX507. Den går ikke på kompromis med lydkvaliteten. Men det betaler man også for, da den har en pris på 6.000 kroner.

Sådan lyder Sonys 10-spors mobilstudie

VIDEO: Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV. Vi har testet mulighederne med Music Pro.

(mere…)
860 millioner betalinger for Apples tjenester

Apple har nu 860 millioner betalte abonnementer på tværs af tjenester. iPhone er fortsat i førertrøjen.

(mere…)
Galaxy S22 Ultra er den mest populære Samsung-telefon

Den mest populære telefon fra Samsung gennem længere tid er overraskende nok den dyreste. Galaxy S22 Ultra har solgt mere end 10 mio. styks.

(mere…)
Ny prisvenlig Sony-telefon kan nu købes i Danmark

Sony Xperia 10 IV er sommerens bud på en mellemklassetelefon. Den er klar i butikkerne nu.

(mere…)
Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram