Sony er klar med ny Walkman til vildt høj pris

12

Sony har genoplivet Walkman-brandet og netop annonceret en ny Walkman. Navnet er Walkman NW-ZX507. Den går ikke på kompromis med lydkvaliteten.

Sony Walkman NW-ZX507 (Foto: Sony)
Sony Walkman NW-ZX507 (Foto: Sony)

Var du barn i 80’erne så husker du helt sikkert Sony Walkman. Dette varemærke var også senere en del af en ret så populær telefonserie hos Sony Ericsson.

Den nye Walkman NW-ZX507 gør det muligt at høre musik fra diverse forskellige download- og streamingtjenester og Wi-Fi. Endda uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

BAGGRUND: Kom med til CD pladen og CD-afspillerens fødsel

Walkman NW-ZX507 har 4.4 mm balanceret forbindelse, som sammen med tabsfri DSD (11.2 MHz) og 384 kHz/32bit OCM-afspilning understøttes af S-master HX.

Din eksisterende musik får også boostet opløsningen, hvis det er nødvendigt. Walkman NW-ZX507 har nemlig DSSE HS-support, som opskalerer din eksisterende musik og bringer den tæt på høj opløsning. Den nye Walkman understøtter også Hi-Res Audio Wireless fra LDAC.

Designmæssigt er der ikke sparet på materialerne på den nye Walkman, der består af en aluminiumsramme og kobberblok. Den fås i farven sort. Modsat de første generationer af Walkman og Walkman-mobiltelefoner, så kommer den nye med Android, som styresystem.

Walkman-mobilen og andre klassikere

Walkman har også fået en skærm. NW-ZX507 kommer med en 3,6 tommer HD-skærm og et touch-panel, samt USB-C-port og microSD-kort slot. Batteritiden loves på op til 20 timer, så du skal altså ikke bekymre dig om opladning lige med det samme.

Walkman NW-ZX507 kommer i handlen i november 2019 og har en vejledende pris på 6.000 kroner.

Dermed er Sony på vej med en iPod Touch konkurrent, der dog giver andre muligheder i form af blandt andet at kunne opskalere lydkvaliteten.

ANMELDELSE: iPod Touch (7. generation)| er den nødvendig?

Hvad tænker du om denne Walkman? Tænker du tiden er løbet fra Walkman, iPod og lignende, da mange har musik på mobilen? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder, hvad du tænker om musikafspillere.

Mere til historien

Den nye Walkman NW-ZX507 er også kompatibel med Sony Original Music Player applikationen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer