Sony er klar med ny Walkman til vildt høj pris

Sony har genoplivet Walkman-brandet og netop annonceret en ny Walkman. Navnet er Walkman NW-ZX507. Den går ikke på kompromis med lydkvaliteten.

Sony Walkman NW-ZX507 (Foto: Sony)
Sony Walkman NW-ZX507 (Foto: Sony)

Var du barn i 80’erne så husker du helt sikkert Sony Walkman. Dette varemærke var også senere en del af en ret så populær telefonserie hos Sony Ericsson.

Den nye Walkman NW-ZX507 gør det muligt at høre musik fra diverse forskellige download- og streamingtjenester og Wi-Fi. Endda uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

BAGGRUND: Kom med til CD pladen og CD-afspillerens fødsel

Walkman NW-ZX507 har 4.4 mm balanceret forbindelse, som sammen med tabsfri DSD (11.2 MHz) og 384 kHz/32bit OCM-afspilning understøttes af S-master HX.

Din eksisterende musik får også boostet opløsningen, hvis det er nødvendigt. Walkman NW-ZX507 har nemlig DSSE HS-support, som opskalerer din eksisterende musik og bringer den tæt på høj opløsning. Den nye Walkman understøtter også Hi-Res Audio Wireless fra LDAC.

Designmæssigt er der ikke sparet på materialerne på den nye Walkman, der består af en aluminiumsramme og kobberblok. Den fås i farven sort. Modsat de første generationer af Walkman og Walkman-mobiltelefoner, så kommer den nye med Android, som styresystem.

Walkman-mobilen og andre klassikere

Walkman har også fået en skærm. NW-ZX507 kommer med en 3,6 tommer HD-skærm og et touch-panel, samt USB-C-port og microSD-kort slot. Batteritiden loves på op til 20 timer, så du skal altså ikke bekymre dig om opladning lige med det samme.

Walkman NW-ZX507 kommer i handlen i november 2019 og har en vejledende pris på 6.000 kroner.

Dermed er Sony på vej med en iPod Touch konkurrent, der dog giver andre muligheder i form af blandt andet at kunne opskalere lydkvaliteten.

ANMELDELSE: iPod Touch (7. generation)| er den nødvendig?

Hvad tænker du om denne Walkman? Tænker du tiden er løbet fra Walkman, iPod og lignende, da mange har musik på mobilen? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder, hvad du tænker om musikafspillere.

Mere til historien

Den nye Walkman NW-ZX507 er også kompatibel med Sony Original Music Player applikationen.

Sony PlayStation arbejder på en håndholdt enhed

BEKRÆFTET: Sony arbejder på, at producere en håndholdt gamingenhed, der forhåbentlig bliver lanceret til julehandlen.

(mere…)
Netflix advarer danske kunder og tilbyder billigt abonnement

En advarsel mod kontodeling er på vej i mailboksen, men Netflix åbner samtidig for billig adgang til tjenesten.

(mere…)
HBO Max er nu ”bare” Max

Streamingtjenesten HBO Max har skiftet navn på det amerikanske marked og hedder nu blot Max.

(mere…)
Sony Xperia 1 V – endnu en super-niche mobil

Mindre varmeudledning, nyt kamerasetup og fotofunktioner samt lavere strømforbrug ved videooptagelse. Velkommen til Sony Xperia 1 V.

(mere…)
TV 2 Play begrænser livekanaler

TV 2 strammer grebet. Slut med at se samme live-TV kanal fra TV 2 Play på to skærme samtidigt.

(mere…)
Sony Xperia 10 V – mellemklassemobil til en skarp pris

Sony en ny i telefon mellemklassen. Vi ser her nærmere på Sony Xperia 10 V. Se pris og tilgængelighed.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram