Apple klar med ny iPod Touch

18

Apple har præsenteret en ny iPod Touch, der kommer med op til 256 GB intern hukommelse. Læs om den nye iPod Touch her.

iPod Touch (7. generation) (Foto: Apple)
iPod Touch (7. generation) (Foto: Apple)

Der har floreret rygter om, at Apple var på vej med en ny iPod Touch og nu har de vist sig at være sande. Apple har nemlig udsendt en pressemeddelelse med nyheden om, at en ny iPod Touch har set dagens lys.

Apples iOS-beta har igen lækket kommende iPod Touch

Den nye iPod Touch kommer med Apples A10 Fusion-chip, der kommer med forbedret performance i spil. Det er den første iPod Touch siden juli 2015, hvor de lancerede 6. generation.

iPod Touch (7. generation) (Foto: Apple)
iPod Touch (7. generation) (Foto: Apple)

-“We’re making the most affordable iOS device even better with performance that is twice as fast as before, Group FaceTime and augmented reality,” udtaler Greg Joswiak, Apple’s vice president of Product Marketing. “The ultra-thin and lightweight design of iPod touch has always made it ideal for enjoying games, music and so much more wherever you go.” 

Den nye generation af iPod Touch kommer i varianter med henholdsvis 32 GB, 128 GB og 256 GB intern hukommelse.

Derudover kommer den med 4 tommer skærm, hjem-knappen og kamera.

iPod Touch er super til spil, musik og anden underholdning. Og den nye generation kommer altså med tre gange hurtigere grafik. Så iPod Touch er klar til Apple Arcade senere på året.

Pris og tilgængelighed

De danske priser er på 1.799 kroner for modellen med 32 GB, mens den med 128 GB koster 2.699 kroner. Den store model med 256 GB intern hukommelse koster 3.599 kroner.

Den nye iPod Touch er tilgængelig på apple.com og i Apple Stores senere denne uge. Og kommer i farverne space gray, white, gold, blue, pink og ProductRED.

Apples iOS-beta har igen lækket kommende iPod Touch

Du kan læse mere om iPod Touch på Apples hjemmeside.

Mere til historien

Apple afholder WWDC-konferencen 2019 i første uge i juni, her ventes det, at vi får et smugkig på den kommende iOS-opdatering (iOS 13).

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer