Apples iOS-beta har igen lækket kommende iPod Touch

0

En ny iPod Touch model ser måske snart dagens lys. Endnu engang er der spottet iPods i iOS 12.2 betaversionen.

iPod Touch (6. generation) - 2015
iPod Touch (6. generation) – 2015

Apples iPod Touch linje ser ud til at få et nyt medlem i familien. Dette har rygterne også svirret om gennem længere tid.

Da den seneste iPod Touch kom i 2016, så virkede det ellers logisk, hvis iPods blev udfaset, da smartphones nu indeholdt musikdelen også.

BAGGRUND: Apples iPod er fyldt 15 år – vi ser tilbage

Men selvom smartphones siden da er fortsat udviklingen, og der findes et væld af musiktjenester, så synes Apple fortsat, at der er et marked for iPod Touch.

Der er gået omkring tre år siden Apple senest snakkede om iPods.

Første betaversion af iOS 12.2 afslørede en ny iPod Touch nok var på vej. Og nu så afslører den nyeste betaversion, som er den fjerde af iOS 12.2 også, at der er en ny iPod på vej. Det skriver MacRumors.com.

Det er uvist, hvordan den kommende iPod Touch vil se ud samt om iPod Touch navnet fortsætter eller den skifter navn. Det er også muligt, at Apple dropper headset-stikket og der i stedet satses på AirPods og andre trådløse headsets.

Der er ligeledes spekulationer om den kommer uden hjemknap, som de seneste iPhone-modeller.

Apple lukker ned for iPod Classic

Apple forventes at lancere en ny serie af iPod touch-enheder i midten eller slutningen af 2019 sammen med deres 2019 iPhone og iPad opdatering.

Mere til historien

Apple sagde i sommeren 2017 farvel til iPod Shuffle og iPod Nano, mens de beholdt iPod Touch i sortimentet. Dermed var iPod Touch eneste mulighed, hvis man ønskede en iPod.

Læs også:
Se iPhone prototype baseret på iPod click wheel

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer