iPod Touch falder i pris og får mere hukommelse

1

Apple har sagt farvel til iPod Shuffle og iPod Nano. iPod Touch forbliver i sortimentet, og falder desuden i pris.

iPod Touch (6. generation) - 2015
iPod Touch (6. generation) – 2015

Apple har fjernet iPod Shuffle og iPod Nano fra deres hjemmeside og stoppen produktionen. Så er du i målgruppen for en iPod er eneste alternativ fremadrettet en iPod Touch (6. generation).

– “I dag (27. juli 2017) forenkler vi vores iPod-lineup med to modeller af iPod Touch nu med dobbelt kapacitet fra kun 199 dollars, og vi afbryder iPod Shuffle og iPod Nano,” lyder den officielle melding fra en Apple-talsmand. Det skriver ArsTechnica.

 – Apple dropper iPod Nano og iPod Shuffle

I forbindelse med de andre modeller er droppet, så er der nyt om iPod Touch.

Den fås ikke længere i modellerne med 16 GB og 64 GB hukommelse, men nu kun med 32 GB og 128 G hukommelse. Men prisen på disse er til gengæld blevet den samme, som de tidligere modeller. Derfor er de nye priser henholdsvis 1.749 kroner og 2.649 kroner. Så kort sagt får man nu mere hukommelse for samme pris.

 – Apples iPod er fyldt 15 år – vi ser tilbage

iPod Touch er nu den eneste dedikerede håndholdte musikenhed på Apples hjemmeside. Apple er senere i år på vej med den stemmestyrede højttaler og digitale assistent HomePod.

Her er HomePod – Siri højtaleren fra Apple

iPod Touch (6. generation) kom i juli 2015, hvor den blev opdateret med en Apple A8-chip, forbedret processor og et 8 megapixels kamera. iPod Touch er på mange måder en iPhone uden mobilmodul. Styresystemet er iOS præcis som det kendes fra iPhones og iPads.

 – Apple klar med ny iPod Touch

Ifølge Reuters.com er iPod Touch den mest populære iPod-model fra Apple netop nu, hvilket selvfølgelig også ses ved de øvrige modeller droppes.

Mere til historien

I fjerde kvartal 2014 solgte Apple 2.6 millioner iPods. Men Apple har ikke siden fjerde kvartal 2014 oplyst, hvor mange iPod’s de har solgt. I stedet er salget af iPods røget ind under kategorien ”Other Products”. Da iPod’en i 2008 oplevede sin storhedstid blev der solgt 54.8 millioner eksemplarer mod 14.3 millioner i 2014.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer