Apple: Batteristyringen er bedre i iPhone X og iPhone 8

4

#Batterygate vil ikke ramme iPhone X og iPhone 8. Ifølge Apple er batteristyringen blevet bedre, end på de ældre telefoner.

Batteriproblemerne på iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 (samt plusmodellerne) og på iPhone SE, hvor ydelsen fra processoren nedsættes ved spidsbelastninger, for at undgå spontane genstarter, vil ikke ramme iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Det oplyser Apple, ifølge Pocketnow.

Årsagen er, at de nye telefoner har et: ”more advanced performance management system,” forlyder det.

Det ville naturligvis også være rimeligt dumt af Apple, hvis de nye telefoner ikke var ”sikret” mod utilsigtede genstarter, når nu de kender til problemet.

Da Apple offentligt erkendte, at der var et problem på nogle iPhones, når batteriet blev træt, kom ret hurtigt en opdatering. Opdateringen fik utroligt meget opmærksomhed, da denne iOS-version automatisk drosler processorens ydelse ned, når telefonen udsættes for kraftige spidsbelastninger. Simpelthen for at undgå de spontane genstarter.

Imidlertid skabte opdateringen så meget negativ omtale, at Apple når iOS 11.3 lander, gør det muligt for brugerne selv, at deaktivere ydelsesbegrænsningen. I så fald må brugeren så leve med, at telefonen pludselig genstarter.

LÆS OGSÅ: På disse iPhones kan du få udskiftet batteriet billigt

Mere til historien

I forbindelse med #batterygate har Apple nedsat prisen på udskiftning af batterier. Læs min guide til batteriskift på iPhone, til nedsat pris, for at blive klogere på dette.

Læs også:
8 ting du kan glæde dig til i iOS 11.3

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer