Apple: Batteristyringen er bedre i iPhone X og iPhone 8

#Batterygate vil ikke ramme iPhone X og iPhone 8. Ifølge Apple er batteristyringen blevet bedre, end på de ældre telefoner.

Batteriproblemerne på iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 (samt plusmodellerne) og på iPhone SE, hvor ydelsen fra processoren nedsættes ved spidsbelastninger, for at undgå spontane genstarter, vil ikke ramme iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Det oplyser Apple, ifølge Pocketnow.

Årsagen er, at de nye telefoner har et: ”more advanced performance management system,” forlyder det.

Det ville naturligvis også være rimeligt dumt af Apple, hvis de nye telefoner ikke var ”sikret” mod utilsigtede genstarter, når nu de kender til problemet.

Da Apple offentligt erkendte, at der var et problem på nogle iPhones, når batteriet blev træt, kom ret hurtigt en opdatering. Opdateringen fik utroligt meget opmærksomhed, da denne iOS-version automatisk drosler processorens ydelse ned, når telefonen udsættes for kraftige spidsbelastninger. Simpelthen for at undgå de spontane genstarter.

Imidlertid skabte opdateringen så meget negativ omtale, at Apple når iOS 11.3 lander, gør det muligt for brugerne selv, at deaktivere ydelsesbegrænsningen. I så fald må brugeren så leve med, at telefonen pludselig genstarter.

LÆS OGSÅ: På disse iPhones kan du få udskiftet batteriet billigt

Mere til historien

I forbindelse med #batterygate har Apple nedsat prisen på udskiftning af batterier. Læs min guide til batteriskift på iPhone, til nedsat pris, for at blive klogere på dette.

Læs også:
- 8 ting du kan glæde dig til i iOS 11.3

Apple i modvind med nye iPhone-covers
(mere…)
iPhone 15 Pro og Pro Max: Et gigantisk skridt frem i mobilfotografi og video

VIDEO: Se denne video og kom tæt på de nye foto- og videofunktioner i iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre
(mere…)
Har din iPhone dårlig batteritid efter opdatering? Her er (måske) svaret
(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram