På disse iPhones kan du få udskiftet batteriet billigt

Kan jeg få udskiftet batteriet i min iPhone billigt? Her får du svaret på, om din iPhone er omfattet af den lavere pris på batteriudskiftning.

iPhone SE (Foto: Apple)

iPhone SE, der udkom efter iPhone 6S, er også med i programmet for billigere batteriudskiftning (Foto: Apple)

I resten af 2018 kan du få udskiftet batteriet i din iPhone til 229 kroner, hvis batteriet er slidt. Normalprisen hos Apple er 629 kroner. Begge priser er eksklusive forsendelse.

Apples officielle meldinger i sagen har ikke været helt skarpe, og er da også blevet misfortolket i flere medier. Her bringer vi listen over telefoner, der er kvalificeret til autoriseret udskiftning af batteriet til 229 kroner, for at imødegå misforståelser.

Helt præcist skriver Apple følgende: ”Apple is reducing the price of an out-of-warranty iPhone battery replacement by $50 — from $79 to $29 — for anyone with an iPhone 6 or later whose battery needs to be replaced”.

Forudsigelse: Battery-gate kan give Apple en økonomisk lussing

Modellerne er:

  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6S
  • iPhone 6S Plus
  • iPhone SE
  • iPhone 7
  • iPhone 7 Plus
  • iPhone 8
  • iPhone 8 Plus
  • iPhone X

Såfremt du har en fejl på batteriet, der er dækket af garanti- eller reklamationsretten, vil udskiftningen ikke koste noget. For alle øvrige modeller er prisen 629 kroner for en udskiftning af batteriet. Du kan se Apples standardpriser på reparationer og service her.

Apple har indrømmet, at iPhones fra iOS 10.2.1, der udkom for omkring et år siden, har nedsat processorydelsen, når batteriet er slidt. Med tiltaget har Apple ville forhindre pludselige genstarter af telefonen. Disse kan forekomme, når telefonen rammer spidsbelastninger i forbindelse med kraftige ydelseskrav. Slidte batterier har fået telefonen til at genstarte i disse situationer, da der ikke har været spænding nok til rådighed. Ved at tage toppen af ydelsen, ved spidsbelastninger, forhindres en spontan genstart.

Samsung og LG: Vi sløver ikke vores mobiler

Med ændringen i softwaren fra iOS 10.2.1 nedsættelse ydelsen, men altså kun i forbindelse med spidsbelastningerne.

Hvis det slidte batteri udskiftes, vil telefonen igen kunne levere maksimal ydelse, indtil det nye batteri også er slidt.

Apple udskifter også batterier, der ikke er slidte

Ligesom eksempelvis bremser på en bil er batteriet i en telefon at betragte som en slid-del, der bliver dårligere over tid.

Mere til historien

Fra iOS 11.2 har Apple også implementeret nedsættelse af ydelse ved spidsbelastninger på iPhone 7 og iPhone 7 Plus, når batteriet er blevet slidt.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendtl.


Læs også:
Wow! Den nye iMac Pro koster 114.000 kroner

Apples største salgsargument falder til jorden

Apple Intelligence bliver sandsynligvis ikke til noget i Danmark og resten af EU - i første omgang.

(mere…)
Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram