Samsung og LG: Vi sløver IKKE vores mobiler

6

Apple er alene om, at drosle ned på hastigheden, når batteriet er slidt. Samsung, LG, HTC og Motorola har meldt ud. Huawei er fortsat tavs.

Ifølge tech-sites verden over står mobilproducenterne nærmest i kø for at fortælle, at de IKKE sløver deres mobiler i takt med at batteriet ældes og mister ydeevnen.

Udmeldingerne kommer efter Apple op til jul måtte krybe til korset og åbent erkende, at ældre iPhones (iPhone 6 og ældre, red.) sløves med nedsat processorydelse, når batteriet bliver gammelt og slidt.

Nu bliver batteriskift på ældre iPhones billigere

Blandt andre Samsung, LG, HTC og Motorola sværger nu nærmest om, at Apple har været ene om tricket.

Således har Samsung sagt til Phonearena: “Vi reducerer ikke CPU’ens ydeevne gennem softwareopdateringer henover telefonens levetid”.

LG har været noget mere kontant i sin udmelding og sagde til Phonearena, at de “aldrig har og aldrig vil” nedsætte telefonernes ydeevne.

Andre store producenter, som for eksempel Huawei, har endnu ikke meldt noget ud, men noget tyder ifølge Tek.no på, at Apple har været alene om batteri-tricket, som ifølge mange iPhone-ejere har fået dem til at skifte til en nyere model, når deres telefon blev sløv.

Den 29. december meddelte Apple i en mail til MereMobil.dk, at man fra slutningen af januar til og med december kan få foretaget et batteriskift for 229 kroner (normalprisen er 629 kroner).

Mere til historien

Det var folkene bag benchmarkprogrammet GeekBench som påviste, at nogle iPhones mistede hastighed, når batteriet blev slidt – brugerne står altså med telefoner, der er blevet langsommere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer