Samsung og LG: Vi sløver IKKE vores mobiler

Apple er alene om, at drosle ned på hastigheden, når batteriet er slidt. Samsung, LG, HTC og Motorola har meldt ud. Huawei er fortsat tavs.

Ifølge tech-sites verden over står mobilproducenterne nærmest i kø for at fortælle, at de IKKE sløver deres mobiler i takt med at batteriet ældes og mister ydeevnen.

Udmeldingerne kommer efter Apple op til jul måtte krybe til korset og åbent erkende, at ældre iPhones (iPhone 6 og ældre, red.) sløves med nedsat processorydelse, når batteriet bliver gammelt og slidt.

Nu bliver batteriskift på ældre iPhones billigere

Blandt andre Samsung, LG, HTC og Motorola sværger nu nærmest om, at Apple har været ene om tricket.

Således har Samsung sagt til Phonearena: “Vi reducerer ikke CPU’ens ydeevne gennem softwareopdateringer henover telefonens levetid”.

LG har været noget mere kontant i sin udmelding og sagde til Phonearena, at de “aldrig har og aldrig vil” nedsætte telefonernes ydeevne.

Andre store producenter, som for eksempel Huawei, har endnu ikke meldt noget ud, men noget tyder ifølge Tek.no på, at Apple har været alene om batteri-tricket, som ifølge mange iPhone-ejere har fået dem til at skifte til en nyere model, når deres telefon blev sløv.

Den 29. december meddelte Apple i en mail til MereMobil.dk, at man fra slutningen af januar til og med december kan få foretaget et batteriskift for 229 kroner (normalprisen er 629 kroner).

Mere til historien

Det var folkene bag benchmarkprogrammet GeekBench som påviste, at nogle iPhones mistede hastighed, når batteriet blev slidt – brugerne står altså med telefoner, der er blevet langsommere.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som iPhone 16

RYGTE: Den kommende iPhone SE 4 vil bruge samme bagside som den kommende iPhone 16.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram