Samsung og LG: Vi sløver IKKE vores mobiler

Apple er alene om, at drosle ned på hastigheden, når batteriet er slidt. Samsung, LG, HTC og Motorola har meldt ud. Huawei er fortsat tavs.

Ifølge tech-sites verden over står mobilproducenterne nærmest i kø for at fortælle, at de IKKE sløver deres mobiler i takt med at batteriet ældes og mister ydeevnen.

Udmeldingerne kommer efter Apple op til jul måtte krybe til korset og åbent erkende, at ældre iPhones (iPhone 6 og ældre, red.) sløves med nedsat processorydelse, når batteriet bliver gammelt og slidt.

- Nu bliver batteriskift på ældre iPhones billigere

Blandt andre Samsung, LG, HTC og Motorola sværger nu nærmest om, at Apple har været ene om tricket.

Således har Samsung sagt til Phonearena: "Vi reducerer ikke CPU'ens ydeevne gennem softwareopdateringer henover telefonens levetid".

LG har været noget mere kontant i sin udmelding og sagde til Phonearena, at de "aldrig har og aldrig vil" nedsætte telefonernes ydeevne.

Andre store producenter, som for eksempel Huawei, har endnu ikke meldt noget ud, men noget tyder ifølge Tek.no på, at Apple har været alene om batteri-tricket, som ifølge mange iPhone-ejere har fået dem til at skifte til en nyere model, når deres telefon blev sløv.

Den 29. december meddelte Apple i en mail til MereMobil.dk, at man fra slutningen af januar til og med december kan få foretaget et batteriskift for 229 kroner (normalprisen er 629 kroner).

Mere til historien

Det var folkene bag benchmarkprogrammet GeekBench som påviste, at nogle iPhones mistede hastighed, når batteriet blev slidt - brugerne står altså med telefoner, der er blevet langsommere.

Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Samsung gør SmartThings klar til Matter

Den kommende standard for smarthome-teknologi, Matter, er på trapperne. Nu tester Samsung enheder med Matter på deres SmartThings-platform.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram