Samsung og LG: Vi sløver IKKE vores mobiler

Apple er alene om, at drosle ned på hastigheden, når batteriet er slidt. Samsung, LG, HTC og Motorola har meldt ud. Huawei er fortsat tavs.

Ifølge tech-sites verden over står mobilproducenterne nærmest i kø for at fortælle, at de IKKE sløver deres mobiler i takt med at batteriet ældes og mister ydeevnen.

Udmeldingerne kommer efter Apple op til jul måtte krybe til korset og åbent erkende, at ældre iPhones (iPhone 6 og ældre, red.) sløves med nedsat processorydelse, når batteriet bliver gammelt og slidt.

Nu bliver batteriskift på ældre iPhones billigere

Blandt andre Samsung, LG, HTC og Motorola sværger nu nærmest om, at Apple har været ene om tricket.

Således har Samsung sagt til Phonearena: “Vi reducerer ikke CPU’ens ydeevne gennem softwareopdateringer henover telefonens levetid”.

LG har været noget mere kontant i sin udmelding og sagde til Phonearena, at de “aldrig har og aldrig vil” nedsætte telefonernes ydeevne.

Andre store producenter, som for eksempel Huawei, har endnu ikke meldt noget ud, men noget tyder ifølge Tek.no på, at Apple har været alene om batteri-tricket, som ifølge mange iPhone-ejere har fået dem til at skifte til en nyere model, når deres telefon blev sløv.

Den 29. december meddelte Apple i en mail til MereMobil.dk, at man fra slutningen af januar til og med december kan få foretaget et batteriskift for 229 kroner (normalprisen er 629 kroner).

Mere til historien

Det var folkene bag benchmarkprogrammet GeekBench som påviste, at nogle iPhones mistede hastighed, når batteriet blev slidt – brugerne står altså med telefoner, der er blevet langsommere.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram