Apple skifter også “gode” iPhone-batterier

Mod betaling vil Apple skifte iPhone-batterier. Også selvom de ikke fejler noget. Men kun på udvalgte modeller.

iPhone 6 Plus

Der er særligt iPhone 6-ejere, der døjer med sløve telefoner. Her ses iPhone 6 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Har du penge, så kan du få. Det er tilsyneladende Apples filosofi, når det kommer til at skifte batterier i iPhones. Tidligere gjorde Apple det væsentlig billigere at få skiftet batteriet; men kun for de telefoner, der havde tilstrækkelig dårligt batteri. Men nu kan alle ejere af iPhone 6 eller nyere få skiftet batteriet til den nye pris. Det skriver det amerikanske netmedie CNET.

Derfor skal du købe en brugt iPhone 8 i stedet for iPhone X

På nuværende tidspunkt er det uvist, om tilbuddet også er gældende i Danmark. Det er derfor muligt, at det kun er iPhones med et dårligt batteri, der kan få glæde af de billigere batterier. Tidligere har det kun været iPhones med mindre end 80 procent tilbage af den oprindelige kapacitet, der har kunnet få skiftet batteriet hos officielle Apple-servicecentre.

CNET har angiveligt bekræftet Apples nye procedure i USA. Én af mediets ansatte har nemlig fået skiftet batteriet i sin iPhone selvom den bestod Apples batteritest og dermed havde en kapacitet på mere end 80 procent af den oprindelige.

Samsung og LG: Vi sløver IKKE vores mobiler

Et batteriskifte koster i skrivende stund 229 kroner hos Apple. Det er 400 kroner mindre end samme procedure ville have kostet for et år siden. I første omgang er der dog tale om en tidsbegrænset pris. I 2019 kommer hæver Apple nemlig priserne til normalen.

SE LISTEN: På disse iPhones kan du få batteriet udskiftet billigt

Mere til historien

Batterikapaciteten i en ny iPhone 6 er på  1.810 mAh. Til sammenligning er batteriet i Sony Xperia XZ1 Compact 2.700 mAh.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
EU stiller vilde krav til nye telefoner

EU har stiller nye krav til producenterne om blandt andet reparationsbarhed, holdbarhed og opgradering af styresystemet.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram