Apple skifter også “gode” iPhone-batterier

Mod betaling vil Apple skifte iPhone-batterier. Også selvom de ikke fejler noget. Men kun på udvalgte modeller.

iPhone 6 Plus

Der er særligt iPhone 6-ejere, der døjer med sløve telefoner. Her ses iPhone 6 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Har du penge, så kan du få. Det er tilsyneladende Apples filosofi, når det kommer til at skifte batterier i iPhones. Tidligere gjorde Apple det væsentlig billigere at få skiftet batteriet; men kun for de telefoner, der havde tilstrækkelig dårligt batteri. Men nu kan alle ejere af iPhone 6 eller nyere få skiftet batteriet til den nye pris. Det skriver det amerikanske netmedie CNET.

Derfor skal du købe en brugt iPhone 8 i stedet for iPhone X

På nuværende tidspunkt er det uvist, om tilbuddet også er gældende i Danmark. Det er derfor muligt, at det kun er iPhones med et dårligt batteri, der kan få glæde af de billigere batterier. Tidligere har det kun været iPhones med mindre end 80 procent tilbage af den oprindelige kapacitet, der har kunnet få skiftet batteriet hos officielle Apple-servicecentre.

CNET har angiveligt bekræftet Apples nye procedure i USA. Én af mediets ansatte har nemlig fået skiftet batteriet i sin iPhone selvom den bestod Apples batteritest og dermed havde en kapacitet på mere end 80 procent af den oprindelige.

Samsung og LG: Vi sløver IKKE vores mobiler

Et batteriskifte koster i skrivende stund 229 kroner hos Apple. Det er 400 kroner mindre end samme procedure ville have kostet for et år siden. I første omgang er der dog tale om en tidsbegrænset pris. I 2019 kommer hæver Apple nemlig priserne til normalen.

- SE LISTEN: På disse iPhones kan du få batteriet udskiftet billigt

Mere til historien

Batterikapaciteten i en ny iPhone 6 er på  1.810 mAh. Til sammenligning er batteriet i Sony Xperia XZ1 Compact 2.700 mAh.

Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram