Apple skifter også “gode” iPhone-batterier

4

Mod betaling vil Apple skifte iPhone-batterier. Også selvom de ikke fejler noget. Men kun på udvalgte modeller.

iPhone 6 Plus
Der er særligt iPhone 6-ejere, der døjer med sløve telefoner. Her ses iPhone 6 Plus (Foto: MereMobil.dk)

Har du penge, så kan du få. Det er tilsyneladende Apples filosofi, når det kommer til at skifte batterier i iPhones. Tidligere gjorde Apple det væsentlig billigere at få skiftet batteriet; men kun for de telefoner, der havde tilstrækkelig dårligt batteri. Men nu kan alle ejere af iPhone 6 eller nyere få skiftet batteriet til den nye pris. Det skriver det amerikanske netmedie CNET.

Derfor skal du købe en brugt iPhone 8 i stedet for iPhone X

På nuværende tidspunkt er det uvist, om tilbuddet også er gældende i Danmark. Det er derfor muligt, at det kun er iPhones med et dårligt batteri, der kan få glæde af de billigere batterier. Tidligere har det kun været iPhones med mindre end 80 procent tilbage af den oprindelige kapacitet, der har kunnet få skiftet batteriet hos officielle Apple-servicecentre.

CNET har angiveligt bekræftet Apples nye procedure i USA. Én af mediets ansatte har nemlig fået skiftet batteriet i sin iPhone selvom den bestod Apples batteritest og dermed havde en kapacitet på mere end 80 procent af den oprindelige.

Samsung og LG: Vi sløver IKKE vores mobiler

Et batteriskifte koster i skrivende stund 229 kroner hos Apple. Det er 400 kroner mindre end samme procedure ville have kostet for et år siden. I første omgang er der dog tale om en tidsbegrænset pris. I 2019 kommer hæver Apple nemlig priserne til normalen.

SE LISTEN: På disse iPhones kan du få batteriet udskiftet billigt

Mere til historien

Batterikapaciteten i en ny iPhone 6 er på  1.810 mAh. Til sammenligning er batteriet i Sony Xperia XZ1 Compact 2.700 mAh.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer