iPhone opdatering på vej: Vælg selv om din iPhone skal blive sløv

I en kommende opdatering til iPhone kan du selv vælge, om du vil nedsætte telefonens ydelse, når batteriet bliver slidt. Det udtaler CEO Tim Cook.

iPhone batteri opladningHvis du er én af dem, som er godt træt af at din iPhone er begyndt at køre langsommere med alderen, så er der godt nyt på vej. Apple er nemlig på vej med en ny opdatering, som lader brugeren bestemme, om telefonen skal køre langsommere eller ej.

Apple har nemlig indbygget en mekanisme i iOS, som nedsætter ydelsen ved spidsbelastninger efterhånden som batteriet ældes.

Apple forklarer, at de vil give brugeren en bedre oplevelse, ved at udjævne batteribelastningen. Ifølge Apple skal det gøre, at din iPhone ikke pludselig lukker ned, når batteriet ikke kan følge med.

Dette har dog det minus, at telefonen sætter ydelsen ned, hvis den vurderer, at batteriet ikke er i stand til at levere den ydelse, som systemet kræver af det.

Hidtil har den eneste løsning på en sløv iPhone været at udskifte batteriet.

Apple indrømmer: iPhone bliver sløvere, når batteriet er gammelt 

Tim Cook afslører: Ny opdatering lader dig slå strømstyringen fra

9to5Mac skriver, at Tim Cook har meldt ud i et interview med ABC News, at en fremtidig opdatering til iOS, vil give brugerne større indsigt i status på telefonbatteriet. Opdateringen vil også lade brugeren slå funktionen fra, som nedsætter ydelsen. Så er det op til brugeren selv, om de vil risikerer at telefonen lukker ned.

Apple har tidligere meldt ud, at de vil give brugerne større indsigt batteristatus, men de har ikke tidligere nævnt, at det skulle være muligt at funktionen fra, som nedsætter ydelsen. 9toMac spekulerer i, om Tim Cook er kommet til at lave en fortalelse i forbindelse med interviewet. Særlig fordi interviewet handler om Apples grunde til at geninvestere i USA efter skattereformen.

Du kan se hele interviewet herunder (spol frem til 4:30).

Se interview med Tim Cook

Mere til historien

Tim Cook gør det klart, at de nye funktioner vil være tilgængelige i en udviklerudgave i februar, og det betyder, at den muligvis er klar allerede i marts måned.

Ny MacBook Air (M2) test | En perfekt studiecomputer, men…

TEST: MacBook Air (M2) fungerer fantastisk, men er en svær mellemvejs-computer at bedømme. Læs inden du køber.

(mere…)
Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Apple tager førertrøjen takket være 5G iPhone SE

Apple har haft en større fest i andet kvartal end forventet, men nu er festen slut, vurderer analytiker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
46 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram