Nye mobiler og tablets løser dækningsproblemer i storkommune

4

KORT NYT: Ringkøbing Skjern kommune løser dækningsproblemer ved køb af nyt udstyr for 1,2 millioner kroner.

Husker du problemerne i hjemmeplejen i Ringkøbing Skjern kommune, som vi tidligere har omtalt? Du ved hvor kommunens politikere ville smide Telenor på porten på grund af dårlig dækning.

Forhistorien: Kommune vil droppe Telenor – TDC kommer tilbage i varmen

På MereMobil.dk påpegede vi det åbenlyse problem ved at bruge forældede 3G smartphones, når nu data-dækningen i store dele af kommunen bliver leveret af Telenors 4G LTE mobilnetværk. Der gik da heller ikke mange dage efter vi fremsatte vores kritik, før kommunens politikere trak i land.

– “Vi må erkende, at den hardware vi har, ikke har så lang levetid, som vi forventede. Udviklingen går rigtig stærkt, og derfor skal vi også i fremtiden være bevidste om, at der skal ske hurtigere udskiftning, end vi har været vant til,” siger næstformand i social- og sundhedsudvalget Hans Østergaard (V) til Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Dagbladet Ringkøbing Skjern beretter, at kommunen har fået løst sine “dækningsproblemer” ved at købe nye smartphones og tablets for 1,2 millioner kroner. Derved skulle de værste problemer med mobildækningen være fortid.

Ifølge avisen er det indkøbt 550 smartphones af mærket Samsung Xcover 4 samt 110 tablets.

Mere til historien

Læren af sagen er, at teleselskaberne kan investerer nok så mange milliarder af kroner i mobildækningen uden at det hjælper det mindste, hvis folk bruger teknisk forældede smartphones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer