Jyske Bank-kunder elsker Apple Pay

5

Omkring 20.000 Jyske Bank-kunder er efter én uge tilmeldt Apple Pay. Nordea er indtil videre tavse.

Coop anbefaler, at kunderne bruger det fysiske Dankort. Hos Jyske Bank er man dog glad for Apple Pay. (Foto: Apple)

Kunderne i Jyske Bank har kastet sig over Apple Pay. Det fremgår af en artikel i Børsen. Efter kun én uge har mere end 20.000 kunder i Jyske Bank aktiveret Apple Pay.

Ifølge den ordførende direktør i Jyske Bank, Anders Dam, er det historisk:


Anders Dam fortæller til Børsen, at “Hvis alle pengeinstitutter i Danmark havde haft det samme servicetilbud om Apple Pay, som vi har, og deres kunder samme adfærd som vores – så tror jeg, at knap 200.000 ville have tilmeldt sig på én uge.

Danske Bank vender Apple Pay ryggen

Hos Nordea, der også giver kunder mulighed for at bruge Apple Pay, er man indtil videre tavse omkring tjenesten.

Apple Pay har været undervejs i lang tid. Tjenesten fik sin debut i USA i 2014. Først i 2017 kom betalingstjenesten til Danmark. Apple Pay er nu tilgængelig i mere end 20 lande og stater. Det fremgår af Apples hjemmeside.

Apple Pay er tilgængelig på 2 millioner lokationer

Apple Pay har tidligere været genstand for kritik. Eksempelvis har Coop, der driver Kvickly og andre dagligvarerbutikker, frarådet brug af Apples betalingsløsning. Det skyldes, at Apple Pay kun understøtter VISA og Mastercard. Det to udenlandske kort er pålagt større gebyr end dankortet.

På sigt bliver det muligt at overføre penge mellem brugere. Altså som man kender det fra MobilePay. Apple lover, at det bliver inden årets udgang. Det skriver tech-mediet TechCrunch.

Mere til historien

Selv i Vatikanet er det muligt at bruge Apple Pay. Det har været tilfældet siden maj, hvor Italien og San Marino fik Apple Pay.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer