Samsung forventer rekord-godt tredje kvartal

2017 tegner til at blive en regulær succes for Samsung.

80 milliarder danske kroner. Så meget regner Samsung Electronics med at tjene i løbet af tredje kvartal. Det fremgår af selskabets seneste indtjeningsvejledning.

Det er blandt andet produktion af RAM, som Samsung tidligere har tjent godt på. (Foto: Wikimedia)

Hvis profetien går i opfyldelse vil Samsung næsten have tredoblet sin profit for tredje kvartal sammenlignet med samme kvartal i 2016. Samsung gør selv opmærksom på, at der er tale om estimater.

Den forventede profit svinger derfor mellem 80 og 81 milliarder kroner. Begge værdier er dog væsentlig højere end tredje kvartal sidste år. Her tjente Samsung godt 30 milliarder kroner.

Apple forgylder Samsung med iPhone X-salg

Der er tale om tallene for Samsung Electronics. Altså den gren af Samsung, der blandt andet producerer Note-telefoner. Derudover står Samsung Electronics også bag en række andre produkter. Det tæller eksempelvis fjernsyn og hårde hvidevarer.

Samsung oplyser ikke selv, hvilke faktorer der er årsag til den markante vækst. Det har tidligere været fremme, at Samsung tjener fedt på komponenter til Apple. Og det kan være det, der smitter af. Apple er nemlig allerede i gang med produktionen af den kommende iPhone X. Og den brugere en række komponenter med Samsung-logo.

Rekord-regnskab fra Samsung

I forbindelse med præsentationen af resultatet for andet kvartal beskrev Samsung en række af de elementer, som førte til øget salg. Det var eksempelvis efterspørgslen på RAM og flash-lagring til servere, der kunne ses på bundlinjen. Derudover havde Samsung oplevet en øget efterspørgsel på skærme til premium-telefoner.

Samsung er i øjeblikket godt på vej til at slå sidste års samlede profit. Efter årets to første kvartaler havde den sydkoreanske virksomhed nemlig tjent 133 milliarder kroner. Til sammenligning lå resultatet for 2016 på 162 milliarder kroner.

Mere til historien

Det er uvist, hvornår Samsung præsenterer det endelige regnskab for tredje kvartal. Opgørelsen for andet kvartal faldt 28 dage efter kvartalets afslutning.

Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram