Samsung forventer rekord-godt tredje kvartal

2017 tegner til at blive en regulær succes for Samsung.

80 milliarder danske kroner. Så meget regner Samsung Electronics med at tjene i løbet af tredje kvartal. Det fremgår af selskabets seneste indtjeningsvejledning.

Det er blandt andet produktion af RAM, som Samsung tidligere har tjent godt på. (Foto: Wikimedia)

Hvis profetien går i opfyldelse vil Samsung næsten have tredoblet sin profit for tredje kvartal sammenlignet med samme kvartal i 2016. Samsung gør selv opmærksom på, at der er tale om estimater.

Den forventede profit svinger derfor mellem 80 og 81 milliarder kroner. Begge værdier er dog væsentlig højere end tredje kvartal sidste år. Her tjente Samsung godt 30 milliarder kroner.

Apple forgylder Samsung med iPhone X-salg

Der er tale om tallene for Samsung Electronics. Altså den gren af Samsung, der blandt andet producerer Note-telefoner. Derudover står Samsung Electronics også bag en række andre produkter. Det tæller eksempelvis fjernsyn og hårde hvidevarer.

Samsung oplyser ikke selv, hvilke faktorer der er årsag til den markante vækst. Det har tidligere været fremme, at Samsung tjener fedt på komponenter til Apple. Og det kan være det, der smitter af. Apple er nemlig allerede i gang med produktionen af den kommende iPhone X. Og den brugere en række komponenter med Samsung-logo.

Rekord-regnskab fra Samsung

I forbindelse med præsentationen af resultatet for andet kvartal beskrev Samsung en række af de elementer, som førte til øget salg. Det var eksempelvis efterspørgslen på RAM og flash-lagring til servere, der kunne ses på bundlinjen. Derudover havde Samsung oplevet en øget efterspørgsel på skærme til premium-telefoner.

Samsung er i øjeblikket godt på vej til at slå sidste års samlede profit. Efter årets to første kvartaler havde den sydkoreanske virksomhed nemlig tjent 133 milliarder kroner. Til sammenligning lå resultatet for 2016 på 162 milliarder kroner.

Mere til historien

Det er uvist, hvornår Samsung præsenterer det endelige regnskab for tredje kvartal. Opgørelsen for andet kvartal faldt 28 dage efter kvartalets afslutning.

Salget af iPhone falder

Apple er udfordret af manglende kunstig intelligens i produkterne og presses af Samsung.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram