iPhone 7 og 7 Plus i den fede røde farve er fortid

0

Den røde specialudgave af iPhone 7 er fortid. Apple har fjernet den særlige farve fra deres line-up.

iPhone 7 (Product Red) (Foto: MereMobil.dk)
iPhone 7 (Product Red) (Foto: MereMobil.dk)

Apple lancerede for cirka seks måneder siden specialudgaverne af iPhone 7 og iPhone 7 Plus, som tilhørte den særlige Product RED-serie. Men allerede nu ser det ud til, at det er fortid for de ellers super flotte telefoner, der også støttede en god sags tjeneste.

De tidligere år har Apple valgt at sige farvel til en “gammel” iPhone-model. Derfor var det også ventet at de ville fjerne iPhone 6S og iPhone 6S Plus fra deres sortiment. Men det er altså kun iPhone 7 og iPhone 7 Plus i Product RED, som på nuværende tidspunkt er forsvundet fra deres officielle hjemmeside.

 – Apple har ikke sagt farvel til iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Det særlige ved (Product)RED enheder er, at der for hvert køb går et bidrag til Den Globale Fond, der støtter hiv/aids programmer, og arbejder for en aids-fri generation.

Da Apple lancerede de røde iPhones var vi på MereMobil.dk vilde med farven.

iPhone 7 (Product Red) (Foto: MereMobil.dk)
iPhone 7 (Product Red) (Foto: MereMobil.dk)

– ”Farven gør bestemt ikke noget dårligt for telefonen. Slet ikke hvis man synes, at rosegold, gold og space gray er blevet lidt for brugte. Den røde iPhone har hvid front – og lige der kunne vi måske godt have ønsket os, at den også var rød eller sort. Men uanset frontens hvide farve eller ej, så er vi altså vilde med den røde farve. Den giver mere liv til den velkendte telefon,” sådan skrev vi om Product RED-telefonerne i marts.

Prisreduktion på tidligere modeller

Derfor synes vi også, at det er trist Apple nu har fjernet denne farvevariant fra deres sortiment. Du kan tilgengæld finde de tidligere modeller til reducerede priser.

 – Så meget er iPhone 7 og iPhone 7 Plus faldet i pris

Om iPhone 8, iPhone 8 Plus eller iPhone X på et tidspunkt også vil blive lanceret i Product RED-farven er uvist.

 – iPhone X – alt om den eksklusive jubilæums-iPhone

Mere til historien

iPhone 7 og iPhone 7 Plus i Product RED kom kun på markedet i varianterne med henholdsvis 128 GB og 256 GB intern hukommelse.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer