Så meget er iPhone 7 og 7 Plus faldet i pris

Apple har offentliggjort nye iPhone-modeller, og reduceret priserne på iPhone 7 og iPhone 6S. Se de nye priser her.

iPhone 7 (Foto: Apple)

iPhone 7 (Foto: Apple)

Apples iPhone er de telefoner på smartphone-markedet, som holder prisen bedst. I forhold til flere Android-telefoner, som oftest falder hurtigt i pris, så skal man vente til der kommer nye iPhone-modeller for at spare penge.

Det betyder, at Apple nu har sat prisen ned på sidste års modeller, iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Herunder kan du se de gamle priser (gældende frem til 12/9 2017) og de nye priser (gældende fra 12/9 2017). Det er også derfor, at det altid er en god idé, at sælge gamle iPhone-modeller før Apple offentliggør de nye.

 – Du skal sælge din brugte iPhone 7 nu

Prisnedsættelserne kom umiddelbart efter præsentationen af iPhone 8 / 8 Plus og iPhone X.

 

Gamle priser

Nye priser

 iPhone 7iPhone 7 PlusiPhone 7iPhone 7 Plus
32 GB5.799 kr.6.899 kr.4.899 kr.5.999 kr.
128 GB6.699 kr.7.799 kr.5.799 kr.6.899 kr.
256 GB7.599 kr.8.699 kr.udgårudgår

iPhone 6S er også faldet i pris

Det er ikke kun sidste års modeller, der får reduceret på prisen. Men derimod alle de iPhone-modeller, som findes i Apples-lineup.

iPhone 6S og iPhone 6S Plus er fra nu kun tilgængelig i 32 og 128 GB varianter. Sidste år faldt disse i pris, og igen i år har prisen fået et hak nedad.

Herunder har vi samlet de gamle og nye priser. Altså priserne før og efter 12/9 2017.

Apple har ikke sagt farvel til iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Inden dagens iPhone X-event var der følgende modeller i Apples sortiment: iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone SE + de særlige iPhone 7 og iPhone 7 Plus Product RED-produkter. Disse er nu forsvundet fra Apples officielle hjemmeside.

iPhone 7 og 7 Plus i Product RED er fortid

 

Gamle priser

Nye priser

 iPhone 6SiPhone 6S PlusiPhone 6SiPhone 6S Plus
32 GB3.999 kr.4.899 kr.
128 GB5.799 kr.6.699 kr.4.899 kr.5.799 kr.

Prisen på iPhone SE

iPhone SE har endnu ikke fået en efterfølger, og det er reelt set også uvist om den får det. Sikkert er det dog, at da den blev lanceret hilste de danske teleselskaber den velkommen.

Teleselskaber: iPhone SE rammer plet

Det tætteste Apple har været på, at lancere en ny variant af iPhone SE var da de i foråret 2017 sendte nye hukommelses-varianter på markedet. Dog var specifikationerne identiske med dem, som var på de varianter der blev lanceret i foråret 2016.

I 2016 kom iPhone SE på markedet med varianter på 16 GB og 64 GB intern hukommelse. Men i foråret 2017 blev dette altså opgraderet til varianter med 32 GB og 128 GB intern hukommelse. Her var der ikke en prisnedsættelse, men mere hukommelse for “de samme penge”.

De seneste rygter om en ny opgraderet “iPhone SE” går på, at vi tidligst får en i starten af 2018. Der har også gennem længere tid været stille omkring denne iPhone-model på rygtebørsen.

 – iPhone SE afløser på vej i starten af 2018

Prisen på iPhone SE er nu 3.099 kroner uden abonnement for modellen med 32 GB, mens modellen på 128 GB nu koster 3.999 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Apple sætter ikke altid prisen ned på en ældre iPad- eller iPhone-model, men opgraderer den i stedet med intern hukommelse. Dette er i sig selv også en “besparelse”.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram