Apple har ikke sagt farvel til iPhone 6S og iPhone 6S Plus

Apple valgt at beholde iPhone 6S og iPhone 6S Plus i deres sortiment efter lanceringen af iPhone 8 og iPhone X.

Apple iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)

Apple iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)

Apple har netop lanceret nye iPhone-modeller, iPhone 8 og iPhone 8 Plus,  og et særligt flagskib i forbindelse med 10 års jubilæet. Denne har fået navnet iPhone X (iPhone 10).

- iPhone X – alt om den eksklusive jubilæums-iPhone

Lanceringen af de nye iPhone-modeller betyder vanen tro, at et af de ældre produkter udgår fra deres komplette line-up. Men i år har Apple valgt ikke, at sige farvel til de "gamle" iPhone 6S og iPhone 6S Plus modeller.

Apple har derfor et virkelig dækkende line-up nu, som går fra 3.099 kroner uden abonnement og op til 10.200 kroner uden abonnement for den største iPhone X. Det er iPhone SE med 32 GB hukommelse, der er Apples midrange-model.

Da Apple lancerede iPhone 7 og iPhone 7 Plus udgik iPhone 6 og iPhone 6 Plus af deres sortiment. Men i år får alle nuværende modeller altså lov til at blive i sortimentet.

iPhone 8

iPhone 8 og Apple Watch Series 3 med trådløs opladning

Apples line-up tæller derfor modellerne: iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus og flagskibet iPhone X.

Der er dog nyheder at spore omkring de tidligere lancerede modeller. Nemlig nye priser. Og nogle er faktisk pænt reduceret og yderst interessante.

- iPhone 7 og iPhone 7 Plus – så meget er de faldet i pris

For de ældre modeller er der stadigvæk masser af nyt. Apple frigiver nemlig den store iOS-opdatering iOS 11 i den endelige version tirsdag den 19. september 2017.

- iOS 11 er klar til iPhone og iPad – i næste uge

Mere til historien

Der har i flere år været rygter om, at Apple ville lancere en iPhone med et lysende logo bagpå, som det kendes fra MacBooks, men dette er altså endnu ikke sket.

iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram