Apple har ikke sagt farvel til iPhone 6S og iPhone 6S Plus

0

Apple valgt at beholde iPhone 6S og iPhone 6S Plus i deres sortiment efter lanceringen af iPhone 8 og iPhone X.

Apple iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)
Apple iPhone 6S (Foto: MereMobil.dk)

Apple har netop lanceret nye iPhone-modeller, iPhone 8 og iPhone 8 Plus,  og et særligt flagskib i forbindelse med 10 års jubilæet. Denne har fået navnet iPhone X (iPhone 10).

iPhone X – alt om den eksklusive jubilæums-iPhone

Lanceringen af de nye iPhone-modeller betyder vanen tro, at et af de ældre produkter udgår fra deres komplette line-up. Men i år har Apple valgt ikke, at sige farvel til de “gamle” iPhone 6S og iPhone 6S Plus modeller.

Apple har derfor et virkelig dækkende line-up nu, som går fra 3.099 kroner uden abonnement og op til 10.200 kroner uden abonnement for den største iPhone X. Det er iPhone SE med 32 GB hukommelse, der er Apples midrange-model.

Da Apple lancerede iPhone 7 og iPhone 7 Plus udgik iPhone 6 og iPhone 6 Plus af deres sortiment. Men i år får alle nuværende modeller altså lov til at blive i sortimentet.

iPhone 8
iPhone 8 og Apple Watch Series 3 med trådløs opladning

Apples line-up tæller derfor modellerne: iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus og flagskibet iPhone X.

Der er dog nyheder at spore omkring de tidligere lancerede modeller. Nemlig nye priser. Og nogle er faktisk pænt reduceret og yderst interessante.

iPhone 7 og iPhone 7 Plus – så meget er de faldet i pris

For de ældre modeller er der stadigvæk masser af nyt. Apple frigiver nemlig den store iOS-opdatering iOS 11 i den endelige version tirsdag den 19. september 2017.

iOS 11 er klar til iPhone og iPad – i næste uge

Mere til historien

Der har i flere år været rygter om, at Apple ville lancere en iPhone med et lysende logo bagpå, som det kendes fra MacBooks, men dette er altså endnu ikke sket.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer