iPhone 6 får måske lysende Apple logo

0

RYGTE: Lækkede billeder af det der måske er den kommende iPhone 6 viser, at Apple måske gør Apple-logoet på bagsiden lysende, som det kendes fra Mac.

Billede fra uSwitch.com (Kilde: GSMArena.com)
Billede fra uSwitch.com (Kilde: GSMArena.com)

Det er ikke første gang, at der går rygter om at Apple vil gøre Apple-logoet på bagsiden af iPhone lysende, som det kendes fra MacBook-serien. Men indtil videre har det kun været rygter.

Alle elsker iPhone, igen

Forud for en kommende iPhone 6 er der endnu engang kommet liv i disse rygter. Det er nogle lækkede billeder af en formodet iPhone 6, som er med til det. Det skriver GSMArena.com, som bringer et billede fra uSwitch.com.

Billedet viser en bagside i metal, hvor selve logoet er dækket af plastik, hvilket kunne indikere at det skal være muligt for lys at skinne igennem.

Apple iPhone 6 til salg i september

Holder spekulationerne stik, så vil den kommende iPhone 6 måske være i stand til, at notificere brugeren om ubesvarede opkald, beskeder eller andet via et lysende Apple logo.

Der kunne dog også være en mulighed for, at det er for det er muligt at bruge NFC – igennem en metalbagside, der ellers er uigennemtrængelig.

Der er tale om billeder som ikke er verificeret.

Mere til historien

Apple har netop frigivet iOS 8 beta 4 til udviklere, som viser flere nye rettelser. Se mere om iOS 8 beta 4 her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer