Apple vil investere i egenproduceret film og TV-serier

0

Apple vil angiveligt sætte ind i konkurrencen mod Netflix og HBO og vil derfor investere milliarder i egenproduceret indhold.

Apple
Apple

Apple vil angiveligt investere mere end seks milliarder kroner på, at producere originalt TV- og filmindhold, der altså kun kan ses, hvis man er Apple-abonnent.

Vil Apple investere op mod 6,3 milliader kroner, så vil det være omkring halvdelen af, hvad HBO brugte i 2016 på deres eget indhold. Hvoraf Game of Thrones er blandt.

Planen er Apple skal have deres egne TV-serier og film i deres egen streamingtjeneste. Netop nu sælges film og TV-shows via iTunes. Men her mister Apple netop nu markedsandele, da konkurrenterne tager ”kunderne”. I 2012 sad iTunes på 50 procent af al filmudlejning og –salg over nettet. Sidste år omsatte Apple for 4,1 milliarder dollars. Det skriver Business.dk.

Apple presses af Netflix og Amazon

Det anslås omsætningen for film- og TV-streaming udgør 24,35 milliarder dollars på verdensplan.

Apple har pt. deres egen karaoke-serie ”Carpool Karaoke”, der minder en del om den, som for alvor har gjort James Corden kendt.

Apple Music klar med ny karaoke-serie Carpool Karaoke

Vil Apple for alvor gøre sig bemærket med egenproducerede film- og TV-serier kan det sagtens være, at rygterne der netop nu svirrer om Apple er på vej med et OLED-TV taler sandt. Ligesom det også rygtes, at de kommer med 5. generation af Apple TV.

Er Apple på vej med 4K / HDR Apple TV?

Foruden Apple, så vil Google og Facebook også gøre sig bemærket i streaming-kampen. Det skriver Business.dk.

Mere til historien

Ifølge nye tal fra Kantar Gallup, så er der mere end 400.000 danskere, som hver dag streamer noget TV. Her er den mest benyttede dog DR’s applikation, hvor der er gratis adgang til DR-programmer.

Læs også:
Deler du dit streaming-login? Bare rolig, ingen kommer efter dig
Test af streaming: Flest serier for pengene

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer