Apple Music klar med ny karaoke-serie Carpool Karaoke

0

I dag kan brugere af Apple Music se med når tv-værten James Corden inviterer Will Smith med på en biltur og karaoke.

Opskriften er simpel. Tag en sjov tv-vært, smid værten i en bil og saml så en kendt op. Krydr med musik indtil der bliver sunget løs.

Konceptet hedder “Carpool Karaoke” og blev gjort populært af engelske James Corden i hans tv-program kaldet “The Late Show with James Corden”. I foråret kunne Apple så fortælle, at man havde sikret sig rettighederne til konceptet.

I dag har første episode så premiere, skriver sitet MacRumors. Og vanen tro sidder Corden bag rettet, når der bliver skrålet igennem. Ved sin side har Corden skuespilleren Will Smith. Og spændt fast i bilen synger de to “Gettin’ Jiggy Wit It”, som Will Smith selv indspillede i 1997.

 – Apple Music har nu 27 millioner brugere

Apple Music vil hver uge få en ny episode af “Carpool Karaoke”. Og modsat originalen fra “The Late Show with James Corden”, så vil den engelske vært ikke være fast genganger. I et kommende afsnit vil man derfor kunne opleve soulsangerinden Alicia Keys synge sig igennem karaoke med sangeren John Legend ved sin side.

”Carpool Karaoke” er Apples andet tv-program, som optræder på Apple Music. Det første var en dokumentar hip-hop-pladeselskabet “Bad Boy Records”. Nu følger Apple altså op med mere spas.

Til efteråret ventes en ny dokumentar at få premiere på Apple Music. Den hedder “Bang! The Bert Berns Story” og omhandler produceren, som har kreeret flere hits. Eksempelvis “Brown Eyed Girl” samt “Here Comes the Night”, det skriver MacRumors.

De programmer, som optræder på Apple Music, er eksklusive til Apples musiktjeneste.

Mere til historien

Du kan se traileren til serien “Carpool Karaoke” på Apple Music her:

https://www.youtube.com/watch?v=1iabPssyeNg&feature=youtu.be

Hvis du vil se et af de originale afsnit, så har den engelske musiker Ed Sheeran kørt sammen med Corden. Se det her:

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer