400.000 danskere gør brug af streaming dagligt

Fladskærmen benyttes i stor stil i de danske hjem. Men flere og flere gør brug af streaming, hvilket gør tablets, smartphones og computere får større markedsandel.

Mere end 400.000 danskere, eller omkring hver 8. tv-seer, gør dagligt brug af nogle minutters TV på andre enheder end den almindelige fladskærm. Det viser tal fra Kantar Gallup for uge 32.

 - Deler du dit streaming-login? Bare rolig, ingen kommer efter dig

Selvom det er mere end 400.000 danskere, der den uge har gjort brug af streaming dagligt. Så er det kun 2,5 procent af det samlede daglige TV-forbrug, som er streamet. Det skriver Digitalt.tv.

Så trods streaming for alvor vinder indpas hos danskerne. Så er det altså stadigvæk hjemmets fladskærm med kabel, DTT eller satellit, som er danskernes foretrukne TV-valg.

 - Streaming er vildt populært - 74 procent har abonnement

Frank Klausen, direktør for TV Meter hos Kantar Gallup, fortæller det er DRs streaming app, som trækker det store læs. Her er indholdet frit tilgængeligt for alle – og gratis.

 - Test af streaming: Flest serier for pengene

Det var også kvindelandsholdets finalekamp ved EM, som satte rekord for fodbold i år. Her var cirka 49.000 streaming-seere i gennemsnit under de to halvlege. I alt så mere end 1,4 millioner danskere kampen, der blev vist på både DR og TV 2.

Mere til historien

Ved årsskiftet blev en ny målemetode, der indsamler TV-forbruget fra alle platforme, introduceret. Dette har ført til en stigning i det samlede TV-forbrug, men da der samtidig er kommet flere husstande uden traditionelt TV med i målingen er der også sket et fald i danskernes gennemsnitlige TV-forbrug.

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Netflix lader dig tilpasse underteksterne

KORT NYT: I dag kan du ændre underteksterne på web-versionen af Netflix, men ikke direkte på TV’et. Den funktion er klar nu.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Streaminggiganter skal betale

Netflix, TikTok, YouTube og Facebook betaler ikke for udviklingen af mobilnetværkene. Det skal ændres, mener store europæiske teleselskaber.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram