Streaming er vildt populært - 74 procent har abonnement

Danskerne for alvor har taget streamingtjenesterne til sig. Særligt Netflix har ramt plet. 74 procent af danske husstande har et abonnement.

En ny analyse som Greens Analyseinstitut har foretaget for Børsen viser, at 74 procent af de danske hjem har et abonnement på én streamingtjeneste.

 - YouTube er klar med streaming-tv

Undersøgelsen viser også, at der faktisk er 11 procent af de danske hjem, som har erstattet den traditionelle tv-pakke med én eller flere streamingtjenester.

Når det kommer til popularitet, så er Netflix uden sammenligning den mest populære tjeneste, som hele 33 procent svarer de har et abonnement til.

Mens ViaPlay og TV 2 Play følger efter på anden og tredjepladsen. Der er henholdsvis 13 procent, som har adgang til ViaPlay, mens 12 procent har et abonnement til TV 2 Play.

 - Søndagen er "steaming søndag" viser nye tal

HBO Nordic har 10 procent af de streamingabonnementer, som er på det danske marked.

Børsens undersøgelse fortæller desværre ikke noget om, hvordan de mange brugere konsumerer indholdet fra streamingtjenesterne. Altså om de gør det på mobiler og tablets eller sender indholdet op på fladskærmen. Dette havde været lidt interessant viden.

Mere til historien

I artiklen på Børsen oplyser TV 2 Play ikke deres kundeantal, men fortæller dog at det er over 300.000 abonnenter og fortsat stigende. Ligesom Anders Blauenfeldt, TV 2’s digitale direktør, udtaler, at de ikke har planer om, at udvikle særligt indhold til TV 2 Play, som eksempelvis konkurrenterne Netflix og Viaplay gør.

Snyder du med Disney+ skal du læse her

Deler du dit password til Disney+…? Du skal nok overveje en anden strategi.

(mere…)
TV 2 advarer mod hjælp til at opsige abonnement

Udenlandske tjenester kræver penge for at hjælpe med opsigelse af TV 2 Play-abonnementer.

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Stjernerne har et fast greb om danskernes streaming

Store begivenheder med danske stjerner er det store trækdyr i ny stigning af danskernes streamingforbrug.

(mere…)
Disney+ klar med vildt tilbud

KORT NYT: Disney har annonceret nye abonnementer og prisstigninger, men inden de træder i kraft er Disney+ sat på tilbud.

(mere…)
YouSee Streamer er unødvendig - læs testen

MINI TEST: Streamingtjenester og flow-TV i én brugerflade, lover YouSee. Jeg har testet YouSee Streamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram