Youtube er klar med streaming-tv

Google går i krig mod de traditionelle kabel-tv udbydere med det nye YouTube TV. Selvom det ikke er tilgængeligt i Danmark, giver det et godt billede af, hvad vi kan vente os i fremtiden.

Youtube TV

Youtube TV

YouTube har netop annonceret, at de vil lancere en ny tv-tjeneste, som lader de amerikanske brugere streame indhold fra mere end 40 tv-kanaler. Den nye service YouTube TV indeholder shows fra f.eks. ABC, CBS, NBC, FOX, USA, Disney, ESPN og Fox Sports 1.

Den nye tjeneste kommer til at koste 35 dollars om måneden med login for op til 6 personer. Udover tv-shows får brugerne også adgang til eksklusive YouTube shows, som før kun var tilgængelige for brugere af YouTube Red.

YouTube Red er et betalt YouTube abonnement, som er tilgængeligt på det amerikanske marked. Her slipper brugeren for reklamer, kan streame YouTube med slukket skærm og har adgang til eksklusivt indhold.

Selvom YouTube TV giver adgang til indhold, som før kun var tilgængeligt på YouTube Red, så slipper man ikke for reklamer. Ifølge Venturebeat udtaler YouTube produktchef Neal Mohan, at de vil begynde at sælge reklamer på og at den nye tjeneste giver muligheder for at reklamere på tværs af alle kanaler og ikke kun YouTube TV

– Så meget YouTube ser vi hver dag

Youtube TV tillader op til 6 brugere

Youtube TV tillader op til 6 brugere

Fremtidens brugere gider ikke traditionelt tv

Ifølge CNN Money udtaler Direktøren for YouTube Susan Wojcicki‏, at der verden over bliver set en milliard timer YouTube hver eneste dag. De yngre generationer, vil ikke længere se tv gennem de traditionelle kanaler.

YouTube TV fungerer via egen app, hvor du bruger telefonen til at vælge, hvad du vil se. Hvis du ikke vil se indholdet på telefonen, kan du streame det til dit fjernsyn gennem eksempelvis Chromecast.

YouTube TV kommer med forslag til dig baseret på, hvad du tidligere har set. Det ligner, hvad vi kender fra f.eks. Netflix. På den måde vil YouTube TV adskille sig fra traditionelt tv-kiggeri, hvor du selv skal undersøge programflade via f.eks. en tv-guide.

YouTube TV kommer også med indbygget DVR, det betyder, at du kan optage de tv-shows, som du gerne vil se senere. Der er ikke nogen begrænsning på, hvor meget, du kan optage.

– Afprøv den nye TV & Film-app fra YouSee til Android

Youtube TV indhold

Youtube TV indhold

Mere til historien

Der er ikke noget, som tyder på, at YouTube TV kommer til Danmark foreløbigt. Om ikke andet giver det os et billede af, hvad vi kan vente os i fremtiden. Det er helt sikkert, at det klassiske flow-tv er under pres. Med Netflix og lign. tjenester, er vi blevet vant til, at vi selv kan bestemme, hvad vi vil se og hvornår. Herhjemme har vi også set en opblomstring i streamingtjenester som HBO Nordic, TV2 Play, Viaplay m.m.

Læs også:
– TV 2 Play voksede i 2016 – nu 300.000 kunder

YouTube driller adblockere med en pause

Bruger du adblocker på YouTube møder du endnu et benspænd.

(mere…)
Streamingtjenesterne hæver priserne – så dyrt bliver det

Priserne på streaming og internet stiger i øjeblikket. Få her et overblik over, hvor dyrt det bliver.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
Nu er det slut

Næste år kan du ikke se C More, der startede som FilmNet og blev til Canal+.

(mere…)
YouTube slår ned på ad-blockere

Ad-blockere har længe været et kendt værktøj, der kan fjerne reklamer. Nu er YouTube godt i gang med at ændre dette.

(mere…)
Så er Disney+ klar med reklame-abonnement i Danmark

I dag har Disney+ fået et ekstra abonnement på ”hylden”. Det er nemlig i dag, at du kan købe Disney+ med reklamer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram