Youtube er klar med streaming-tv

Google går i krig mod de traditionelle kabel-tv udbydere med det nye YouTube TV. Selvom det ikke er tilgængeligt i Danmark, giver det et godt billede af, hvad vi kan vente os i fremtiden.

Youtube TV

Youtube TV

YouTube har netop annonceret, at de vil lancere en ny tv-tjeneste, som lader de amerikanske brugere streame indhold fra mere end 40 tv-kanaler. Den nye service YouTube TV indeholder shows fra f.eks. ABC, CBS, NBC, FOX, USA, Disney, ESPN og Fox Sports 1.

Den nye tjeneste kommer til at koste 35 dollars om måneden med login for op til 6 personer. Udover tv-shows får brugerne også adgang til eksklusive YouTube shows, som før kun var tilgængelige for brugere af YouTube Red.

YouTube Red er et betalt YouTube abonnement, som er tilgængeligt på det amerikanske marked. Her slipper brugeren for reklamer, kan streame YouTube med slukket skærm og har adgang til eksklusivt indhold.

Selvom YouTube TV giver adgang til indhold, som før kun var tilgængeligt på YouTube Red, så slipper man ikke for reklamer. Ifølge Venturebeat udtaler YouTube produktchef Neal Mohan, at de vil begynde at sælge reklamer på og at den nye tjeneste giver muligheder for at reklamere på tværs af alle kanaler og ikke kun YouTube TV

Så meget YouTube ser vi hver dag

Youtube TV tillader op til 6 brugere

Youtube TV tillader op til 6 brugere

Fremtidens brugere gider ikke traditionelt tv

Ifølge CNN Money udtaler Direktøren for YouTube Susan Wojcicki‏, at der verden over bliver set en milliard timer YouTube hver eneste dag. De yngre generationer, vil ikke længere se tv gennem de traditionelle kanaler.

YouTube TV fungerer via egen app, hvor du bruger telefonen til at vælge, hvad du vil se. Hvis du ikke vil se indholdet på telefonen, kan du streame det til dit fjernsyn gennem eksempelvis Chromecast.

YouTube TV kommer med forslag til dig baseret på, hvad du tidligere har set. Det ligner, hvad vi kender fra f.eks. Netflix. På den måde vil YouTube TV adskille sig fra traditionelt tv-kiggeri, hvor du selv skal undersøge programflade via f.eks. en tv-guide.

YouTube TV kommer også med indbygget DVR, det betyder, at du kan optage de tv-shows, som du gerne vil se senere. Der er ikke nogen begrænsning på, hvor meget, du kan optage.

Afprøv den nye TV & Film-app fra YouSee til Android

Youtube TV indhold

Youtube TV indhold

Mere til historien

Der er ikke noget, som tyder på, at YouTube TV kommer til Danmark foreløbigt. Om ikke andet giver det os et billede af, hvad vi kan vente os i fremtiden. Det er helt sikkert, at det klassiske flow-tv er under pres. Med Netflix og lign. tjenester, er vi blevet vant til, at vi selv kan bestemme, hvad vi vil se og hvornår. Herhjemme har vi også set en opblomstring i streamingtjenester som HBO Nordic, TV2 Play, Viaplay m.m.

Læs også:
TV 2 Play voksede i 2016 – nu 300.000 kunder

Netflix kommer i reklame-version i år

En reklame-version af Netflix vil se dagens lys i år, sådan lyder den officielle udmelding fra Netflixs ledelse.

(mere…)
TV 2 Play har sat prisen op på Sports- og Favoritpakken

Følger du Danmarks kampe i Nations League, så er fodbolddrengene en af grundene til prisstigninger på TV 2 Play.

(mere…)
Viaplay: Slut med dansk produktion af film og serier

Viaplay stopper udvikling og produktion af nye serier og film i Danmark.

(mere…)
Netflix stopper produktion af danske film og serier

Netflix har valgt og trække sig fra dansk produktion af film og serier - en ny dansk rettighedsaftale er grunden.

(mere…)
Deling af Netflix-login er et stort IT-problem

En ny rapport viser, at det kan være et stort problem for IT-sikkerheden, at dele koder til diverse steamingtjenester.

(mere…)
Yousee bland-selv-pakker bliver dyrere

Nuuday, som ejer Yousee, vil fra 1. juli 2022 kræve flere point for kanaler og streamingtjenester i Yousee's bland-selv-pakker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram