TV 2 Play voksede i 2016 – nu 300.000 kunder

TV 2-familien vandt i 2016 seerandele, men ikke kun TV-kanalerne voksede – det gjorde de digitale platforme også.

TV 2 Play enheder (Foto: TV 2)

TV 2 Play enheder (Foto: TV 2)

I 2016 fik TV 2 større seerandele, men det var ikke kun TV-kanalerne som voksede. TV 2s digitale platforme, som tæller TV 2 Play, tv2.dk og deres apps kom alle styrket ud af 2016. Faktisk rundede TV 2 Play 300.000 kunder i 2016. Det skriver Digitalt.tv.

 – TV 2 Play app nu klar på Apple TV

– ”Den største motor for vækst er abonnementsbaseret digitalt indhold, hvor vi på TV 2 Play rundede 300.000 kunder i 2016. Vi har en stærk position med TV 2s livekanaler og et rigt udbud af dansk kvalitetsindhold on demand, hvilket er populært blandt danskerne. Jeg hæfter mig særligt ved, at Play på den store skærm vokser markant – via Chromecast, Apple TV og SmartTV – så TV 2 PLAY er i disse måneder for alvor på vej fra de små skærme og ind på fladskærmen i stuen,” siger TV 2s digitale direktør, Anders Blauenfeldt.

Nye medievaner og markedsmåling

En digital transformation for TV 2 er dog mere end ”blot” streaming og TV 2 Play, for det handler i den grad om nye medievaner hos danskerne.

I 2016 blev der introduceret den nye markedsmåling, Dansk Online Index. Denne skal give et nyt og mere præcist billede af danskernes digitale medieforbrug.

 – TV 2 Play understøtter nu “picture in picture” på iPad

– ”Kigger vi på vores generelle digitale dækning, når vi dagligt ud til over 800.000 mennesker via tv2.dk og på vores koncern-apps. På de store nyhedsdage runder vi én million mennesker, og i løbet af en måned er vi i kontakt med omkring tre millioner danskere på vores egne digitale platforme. Det er resultatet af en målrettet strategisk indsats, hvor vi i 2016 både færdiggjorde et større redesign og en omlægning af indholdet på tv2.dk og herudover arbejdede med en lang række taktiske tiltag, alt fra ny push-strategi på apps til en mere målrettet indsats på video-indhold, der har været med til at skubbe yderligere til væksten i trafikken,” siger Anders Blauenfeldt.

Mere til historien

Du kan lytte til vores podcast ”Sådan kommer du i gang med apps”, hvor vi taler med Jan Hoffmann, som har ansvaret for netop TV 2s apps.

Snart vil Netflix se helt anderledes ud

Netflix er i fuld sving med et redesign, som skal gøre det nemmere for brugerne at tage det rigtige valg.

(mere…)
Netflix dropper understøttelse af ældre Apple TV

Har du et Apple TV af ældre dato, så skal du læse med her.

(mere…)
Slut med Netflix på udvalgte Sony-skærme

Understøttelse af Netflix forsvinder fra en række Sony-skærme.

(mere…)
Er streaming-tv i opbrud med nye samarbejder på tværs?

Disney og Warner Bros. Discovery har indledt samarbejde om at tilbyde tre tjenester i én pakke.

(mere…)
Prisstigningen rammer nu eksisterende TV 2 Play-abonnenter

I maj blev TV 2 Play dyrere for nye abonnenter. Nu har prisstigningen ramt eksisterende kunder.

(mere…)
Her er de 10 mest sete serier på Netflix

Netflix er klar med opgørelsen over de mest sete serier i anden halvdel af 2023. Se listerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram