TV 2 Play voksede i 2016 – nu 300.000 kunder

0

TV 2-familien vandt i 2016 seerandele, men ikke kun TV-kanalerne voksede – det gjorde de digitale platforme også.

TV 2 Play enheder (Foto: TV 2)
TV 2 Play enheder (Foto: TV 2)

I 2016 fik TV 2 større seerandele, men det var ikke kun TV-kanalerne som voksede. TV 2s digitale platforme, som tæller TV 2 Play, tv2.dk og deres apps kom alle styrket ud af 2016. Faktisk rundede TV 2 Play 300.000 kunder i 2016. Det skriver Digitalt.tv.

 – TV 2 Play app nu klar på Apple TV

– ”Den største motor for vækst er abonnementsbaseret digitalt indhold, hvor vi på TV 2 Play rundede 300.000 kunder i 2016. Vi har en stærk position med TV 2s livekanaler og et rigt udbud af dansk kvalitetsindhold on demand, hvilket er populært blandt danskerne. Jeg hæfter mig særligt ved, at Play på den store skærm vokser markant – via Chromecast, Apple TV og SmartTV – så TV 2 PLAY er i disse måneder for alvor på vej fra de små skærme og ind på fladskærmen i stuen,” siger TV 2s digitale direktør, Anders Blauenfeldt.

Nye medievaner og markedsmåling

En digital transformation for TV 2 er dog mere end ”blot” streaming og TV 2 Play, for det handler i den grad om nye medievaner hos danskerne.

I 2016 blev der introduceret den nye markedsmåling, Dansk Online Index. Denne skal give et nyt og mere præcist billede af danskernes digitale medieforbrug.

 – TV 2 Play understøtter nu “picture in picture” på iPad

– ”Kigger vi på vores generelle digitale dækning, når vi dagligt ud til over 800.000 mennesker via tv2.dk og på vores koncern-apps. På de store nyhedsdage runder vi én million mennesker, og i løbet af en måned er vi i kontakt med omkring tre millioner danskere på vores egne digitale platforme. Det er resultatet af en målrettet strategisk indsats, hvor vi i 2016 både færdiggjorde et større redesign og en omlægning af indholdet på tv2.dk og herudover arbejdede med en lang række taktiske tiltag, alt fra ny push-strategi på apps til en mere målrettet indsats på video-indhold, der har været med til at skubbe yderligere til væksten i trafikken,” siger Anders Blauenfeldt.

Mere til historien

Du kan lytte til vores podcast ”Sådan kommer du i gang med apps”, hvor vi taler med Jan Hoffmann, som har ansvaret for netop TV 2s apps.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer