TV 2 Play app nu klar på Apple TV

TV 2 Play er utrolig populær, men ejere af Apple TV har skulle bruge AirPlay. Nu kommer TV 2 Play endelig klar til Apple TV.

TV2 Play er nu klar til Apple TV4

TV2 Play er nu klar til Apple TV4

Apple TV, i fjerde udgave, har fået en fin start og i Danmark er der rigtigt mange gode apps fra danske udbydere. Dog har det stukket gevaldigt i øjenene, at TV 2 Play ikke var til stede, når stort set alle andre danske streamingtjenester er tilgængelige.

Ejere af Apple TV har kunne streame TV 2 Play via AirPlay, fra deres iPad eller iPhone, men oplevelsen er mildt sagt ikke særlig stabil, og kvaliteten er heller ikke noget at prale af. Derfor er det nu en rigtig god nyhed, at TV 2 Play kommer til det nye Apple TV. Dermed er alle de store danske tjenester nu tilgængelige, og TV 2 Play skal konkurre mod DR's app, Viaplay, CMore og Dplay.

- Ingen TV 2 i sommerhuset for YouSee-kunder

TV 2s platformchef er naturligvis også stolt.

- "Vi har udviklet app'en med fokus på at understøtte storskærmsoplevelsen med simpel og tydelig navigation og mulighed for at skifte mellem TV 2s kanaler under live-sening på en hurtig og enkel måde. Det forventer vi, at mange vil sætte pris på, da vores erfaring med smart-tv er, at når streaming flytter til den store skærm, så stiger live-seningen", fortæller TV 2s platformschef, Bo Bergstedt, og fortsætter:

"På den måde minder streaming på husalteret mere om traditionel tv-sening, hvor seeren i større stil gerne tænder og lader sig inspirere af det, der sendes live i forhold til at se tv på fx smartphones og tablets, hvor flere foretrækker selv at udvælge, hvad de vil se."

Bruger I TV 2 Play? Og har I set frem til denne app, hvis I samtidig også ejer Apple TV?

Mere til historien

TV 2 Play koster 129 kroner om måneden, hvis du vil have fuld adgang til alle kanaler og on-demand indhold. Vil du nøjes med Live TV kan det fås for 99 kroner, og On-demand pakken koster 59 kroner.

Du kan blive snydt af billige Netflix-abonnementer

Et marked for salg af ulovlige Netflix’ Premium-abonnementer er dukket efter Netflix' vil forhindre brugere i at dele abonnement.

(mere…)
Norlys lancerer nyt tv-produkt

Norlys lancerer et nyt landsdækkende tv-produkt, hvor kunderne får større frihed til at vælge kanaler og streamingtjenester.

(mere…)
Netflix advarer danske kunder og tilbyder billigt abonnement

En advarsel mod kontodeling er på vej i mailboksen, men Netflix åbner samtidig for billig adgang til tjenesten.

(mere…)
HBO Max er nu ”bare” Max

Streamingtjenesten HBO Max har skiftet navn på det amerikanske marked og hedder nu blot Max.

(mere…)
TV 2 Play begrænser livekanaler

TV 2 strammer grebet. Slut med at se samme live-TV kanal fra TV 2 Play på to skærme samtidigt.

(mere…)
Spotify til kamp mod AI-genererede sange - hør eksempler

Spotify har fjernet i titusindvis af sange, som er genereret med AI. Hør eksempler på AI-sange her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram