TV 2 Play app nu klar på Apple TV

1

TV 2 Play er utrolig populær, men ejere af Apple TV har skulle bruge AirPlay. Nu kommer TV 2 Play endelig klar til Apple TV.

TV2 Play er nu klar til Apple TV4
TV2 Play er nu klar til Apple TV4

Apple TV, i fjerde udgave, har fået en fin start og i Danmark er der rigtigt mange gode apps fra danske udbydere. Dog har det stukket gevaldigt i øjenene, at TV 2 Play ikke var til stede, når stort set alle andre danske streamingtjenester er tilgængelige.

Ejere af Apple TV har kunne streame TV 2 Play via AirPlay, fra deres iPad eller iPhone, men oplevelsen er mildt sagt ikke særlig stabil, og kvaliteten er heller ikke noget at prale af. Derfor er det nu en rigtig god nyhed, at TV 2 Play kommer til det nye Apple TV. Dermed er alle de store danske tjenester nu tilgængelige, og TV 2 Play skal konkurre mod DR’s app, Viaplay, CMore og Dplay.

Ingen TV 2 i sommerhuset for YouSee-kunder

TV 2s platformchef er naturligvis også stolt.

– “Vi har udviklet app’en med fokus på at understøtte storskærmsoplevelsen med simpel og tydelig navigation og mulighed for at skifte mellem TV 2s kanaler under live-sening på en hurtig og enkel måde. Det forventer vi, at mange vil sætte pris på, da vores erfaring med smart-tv er, at når streaming flytter til den store skærm, så stiger live-seningen”, fortæller TV 2s platformschef, Bo Bergstedt, og fortsætter:

“På den måde minder streaming på husalteret mere om traditionel tv-sening, hvor seeren i større stil gerne tænder og lader sig inspirere af det, der sendes live i forhold til at se tv på fx smartphones og tablets, hvor flere foretrækker selv at udvælge, hvad de vil se.”

Bruger I TV 2 Play? Og har I set frem til denne app, hvis I samtidig også ejer Apple TV?

Mere til historien

TV 2 Play koster 129 kroner om måneden, hvis du vil have fuld adgang til alle kanaler og on-demand indhold. Vil du nøjes med Live TV kan det fås for 99 kroner, og On-demand pakken koster 59 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer