Er Apple på vej med OLED-tv? - se disse billeder

RYGTE: Apple arbejder muligvis på et OLED-TV, det viser billeder som suser rundt på nettet.

Et dette et Apple TV? (Foto: 李大锤同学)

Et dette et Apple TV? (Foto: 李大锤同学)

Rygterne om at Apple vil gå ind i tv-branchen er atter taget til i styrke efter flere medier bringer billeder - omend noget uskarpe -, som viser et tv, som meget vel kan ligne et produkt fra Apple.

Billederne viser blandt andet et tv stående på et bord i det der kan ligne et showroom, en stand på en messe eller måske et bord i udviklings- eller testlokale.

Billederne, som godt kan være fra samme sted, følges op af et billede som tydeligt viser et tv stående på et bord i et udviklings- eller testlokale. På billedet er der utvetydigt et Apple-logo på bagsiden af tv'et.

 - Apple HomePod - det ved vi om Apples højttaler

Det er svært at vide om der er foretaget en manipulation af billedet - altså at logoet er kopieret ind på et eksisterende billede - men, hvis det står til troende, så er der pludselig bund i mange års hårdnakkede rygter og skriverier.

Flere medier, blandt andet det norske tech-medie Tek.no, henviser til Macrumors.com, som skriver at der i et forum-indlæg står, at det drejer sig sig en OLED-skærm på 60 tommer og at tv'et er lavet af metal - ganske som vi kender Apple fra blandt andet den klassiske bærbare Mac-pc.

Desuden ser tv'et meget tyndt ud. Det underbygger påstanden om, at det er et OLED-tv.

Steve Jobs ønske: Nemt tv

Rygterne om Apples interesse for tv har været stædige siden Apple-grundlægger Steve Jobs, som døde 5. oktober 2011, sagde, at han ønskede at udvikle et tv der var let at bruge og som uden problemer synkroniserede med alle enheder (Apples enheder, red.) og iCloud.

 - Steve Jobs største bedrifter

- "Brugerne vil ikke længere behøve at rode med komplekse fjernbetjeninger og alle mulige kanaler. Det vil have den enkleste interface, du kan forestille dig. Jeg har endelig knækket koden," sagde Steve Jobs.

Hvor blev iTV af?

I 2012 blev der skrevet en del om, at Apple havde indgået aftaler med underleverandører. Det var blandt andet store producenter af tv-komponenter - og at der sågar var et "iTV" på vej.

Det er endnu ikke sket, men tv- og Apple-aficionados venter fortsat i spænding på om "Apple vil revolutionere tv-markedet", som er der forventningsfuldt er blevet skrevet flere gange.

Dog var den ansete amerikanske avis The Wall Street Journal i maj 2015 ude med en større artikel om Apples eventuelle planer om, at gå ind i tv-markedet. Her skrev avisen blandt andet at Apple helt havde droppet Steve Jobs ønsker, mens toneangivende investorer mente, at Apple kun havde trykket på pauseknappen.

 - Er Apple på vej med 4K / HDR Apple TV?

Billederne af det formodede Apple-tv florerer og deles flittigt i store fora. Blandt andet spekulerer brugere af det gigantiske kinesiske Twitter-lignende forum Weibo.com en del i om billederne er falske - eller om det i det hele taget er et tv fra Apple.

Mere til historien

Det rygtes også, at Apple måske er på vej med femte generation af Apple TV. Denne gang skulle det være med 4K/HDR. At 4K/HRD i den forbindelse kan betyde, at Apple er i gang med at forberede muligheden for at leje og køb af 4K/HDR film i iTunes.

Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
iPhone 15 får hurtigopladning - men ...

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple på dette års iPhone-modeller får hurtigopladning - dog med begrænsninger.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Apple klar med en masse nyt tilbehør

KORT NYT: Apple har sendt en masse nyt tilbehør på markedet til både iPhone, Apple Watch og AirTag.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram