Er Apple på vej med 4K / HDR Apple TV?

7

Apples topchef afslørede i går, at selskabet er på vej med flere nyheder i år – og måske en af nyhederne er et 4K Apple TV?

Apple TV (Foto: Apple)
Apple TV (Foto: Apple)

Apples topchef, Tim Cook, kunne i går under fremlæggelsen af kvartalsregnskabet afsløre, at Apple kommer med flere nyheder i løbet af året. Ligesom det også blev offentliggjort, at mobilbetalingsløsningen Apple Pay rammer det danske marked inden årsskiftet.

 – Apple Pay kommer til Danmark senere i år, bekræfter Apple

Det seneste Apple TV blev lanceret i slutningen af 2015, så det er ikke et produkt der opdateres med nye versioner hvert år, som eksempelvis iPhones. Derfor var det også allerede dengang forventet, at Apple ville lancere en udgave med 4K/UHD og HDR-support. Apple har dog opdateret softwaren løbende.

 – Her er det nye Apple TV

Allerede tidligere i år skrev Bloomberg, at der var rygter om en femte generation af Apple TV. Det skriver MacRumors.com.

Men rygterne svirrer om, at Apple måske er på vej med en ny model, som denne gang er med 4K/HDR. Og ifølge MacRumors, så nævnes 4K/HDR tags også nogle steder i iTunes. Derfor kan det altså betyde, at vi måske inden årets udgang får en ny variant af Apple TV på markedet.

At der nævnes tags med 4K/HRD i iTunes kan betyde, at Apple er i gang med at forberede muligheden for at leje og køb af 4K/HDR film i iTunes.

Dermed kan der altså være nye iPhones og Apple TV fra Apple inden kalderen byder 2018 velkommen. Rygterne svirrer i hvert fald rigtig meget om den eller de kommende iPhones.

 – Apple har lækket iPhone 8

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er meldt noget officielt ud fra Apple vedrørende nye produktlanceringer.

Mere til historien

Mere konkret så skulle 4K/HDR tags være synlige på filmene The Finest Hours (2016), Passengers (2016), Fantastic Beasts and Where to Find Them og Saving Private Ryan.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer