Er Apple på vej med 4K / HDR Apple TV?

Apples topchef afslørede i går, at selskabet er på vej med flere nyheder i år – og måske en af nyhederne er et 4K Apple TV?

Apple TV (Foto: Apple)

Apple TV (Foto: Apple)

Apples topchef, Tim Cook, kunne i går under fremlæggelsen af kvartalsregnskabet afsløre, at Apple kommer med flere nyheder i løbet af året. Ligesom det også blev offentliggjort, at mobilbetalingsløsningen Apple Pay rammer det danske marked inden årsskiftet.

 - Apple Pay kommer til Danmark senere i år, bekræfter Apple

Det seneste Apple TV blev lanceret i slutningen af 2015, så det er ikke et produkt der opdateres med nye versioner hvert år, som eksempelvis iPhones. Derfor var det også allerede dengang forventet, at Apple ville lancere en udgave med 4K/UHD og HDR-support. Apple har dog opdateret softwaren løbende.

 - Her er det nye Apple TV

Allerede tidligere i år skrev Bloomberg, at der var rygter om en femte generation af Apple TV. Det skriver MacRumors.com.

Men rygterne svirrer om, at Apple måske er på vej med en ny model, som denne gang er med 4K/HDR. Og ifølge MacRumors, så nævnes 4K/HDR tags også nogle steder i iTunes. Derfor kan det altså betyde, at vi måske inden årets udgang får en ny variant af Apple TV på markedet.

At der nævnes tags med 4K/HRD i iTunes kan betyde, at Apple er i gang med at forberede muligheden for at leje og køb af 4K/HDR film i iTunes.

Dermed kan der altså være nye iPhones og Apple TV fra Apple inden kalderen byder 2018 velkommen. Rygterne svirrer i hvert fald rigtig meget om den eller de kommende iPhones.

 - Apple har lækket iPhone 8

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er meldt noget officielt ud fra Apple vedrørende nye produktlanceringer.

Mere til historien

Mere konkret så skulle 4K/HDR tags være synlige på filmene The Finest Hours (2016), Passengers (2016), Fantastic Beasts and Where to Find Them og Saving Private Ryan.

Rygterne svirrer om nye iPhone-funktioner

Apple har netop offentliggjort datoen for dette års WWDC, men det er ikke nok, da rygterne svirrer om kommende funktioner i iOS 17.

(mere…)
Apple har oplyst datoen

Nu ved vi, hvornår der skal sættes kryds i kalenderen, hvis du vil følge WWDC 2023-keynoten.

(mere…)
Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram