Er Apple på vej med 4K / HDR Apple TV?

Apples topchef afslørede i går, at selskabet er på vej med flere nyheder i år – og måske en af nyhederne er et 4K Apple TV?

Apple TV (Foto: Apple)

Apple TV (Foto: Apple)

Apples topchef, Tim Cook, kunne i går under fremlæggelsen af kvartalsregnskabet afsløre, at Apple kommer med flere nyheder i løbet af året. Ligesom det også blev offentliggjort, at mobilbetalingsløsningen Apple Pay rammer det danske marked inden årsskiftet.

 – Apple Pay kommer til Danmark senere i år, bekræfter Apple

Det seneste Apple TV blev lanceret i slutningen af 2015, så det er ikke et produkt der opdateres med nye versioner hvert år, som eksempelvis iPhones. Derfor var det også allerede dengang forventet, at Apple ville lancere en udgave med 4K/UHD og HDR-support. Apple har dog opdateret softwaren løbende.

 – Her er det nye Apple TV

Allerede tidligere i år skrev Bloomberg, at der var rygter om en femte generation af Apple TV. Det skriver MacRumors.com.

Men rygterne svirrer om, at Apple måske er på vej med en ny model, som denne gang er med 4K/HDR. Og ifølge MacRumors, så nævnes 4K/HDR tags også nogle steder i iTunes. Derfor kan det altså betyde, at vi måske inden årets udgang får en ny variant af Apple TV på markedet.

At der nævnes tags med 4K/HRD i iTunes kan betyde, at Apple er i gang med at forberede muligheden for at leje og køb af 4K/HDR film i iTunes.

Dermed kan der altså være nye iPhones og Apple TV fra Apple inden kalderen byder 2018 velkommen. Rygterne svirrer i hvert fald rigtig meget om den eller de kommende iPhones.

 – Apple har lækket iPhone 8

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er meldt noget officielt ud fra Apple vedrørende nye produktlanceringer.

Mere til historien

Mere konkret så skulle 4K/HDR tags være synlige på filmene The Finest Hours (2016), Passengers (2016), Fantastic Beasts and Where to Find Them og Saving Private Ryan.

Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Omfattende ændring på iPhone kommer til iPad

Apple er også tvunget til at ændre softwaren på iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram