Telenor vinder igen kunder i Danmark

Antallet af mobilkunder er endnu et kvartal forøget hos Telenor, men der mistes fortsat kunder på internetabonnementer og fastnet.

Telenor logo

Telenor får igen flere mobilkunder (Foto: MereMobil.dk)

I årets andet kvartal af 2017 kunne Telenor, landets næststørste teleselskab, sætte 11.000 ekstra mobilkunder ind i databasen. Dermed fortsættes den positive linje, der også sås i første kvartal hvor Telenor vandt 9.000 mobilkunder. Det oplyser Telenor.

I alt har Telenor nu 1.840.000 mobilkunder på det danske marked. Sammenlignes med situationen for et år siden betyder det 61.000 flere danske mobilkunder i det norskejede teleselskab.

EU's nye roamingregler har fået nogle af teleselskaberne, her i blandt Telenor, til at hæve priserne på mobilabonnementerne, og det kan ses på gennemsnitsforbruget per måned. I andet kvartal 2017 brugte mobilkunderne hos Telenor i snit 145 (norske) kroner per måned. I årets første tre måneder lå gennemsnitsforbruget på 138 (norske) kroner per mobilkunde.

Telenor fortsætter med at tabe kunder på internetabonnementer. I forhold til sidste år er der tabt 11.000 kunder på disse produkter. Det betyder, at der nu er 143.000 internetabonnementer hos Telenor i Danmark.

Fastnet tæller nu 68.000 kunder. For et år siden var der 73.000 fastnetkunder hos Telenor.

I alt har Telenor koncernen forøget antallet af mobilkunder med 2 millioner i kvartalet. Deremd har Telenor nu en mobilkundedatabase på 174 millioner kunder.

- Telenor er først med samtaler på 4G-nettet

Konkurrenten 3 har også fremlagt regnskab for andet kvartal 2017. 3 fik 37.000 flere mobilkunder i databasen.

Mere til historien

Telenor skal fortsat levere fastnet- og mobiltelefoni samt mobiltelefoner og mobilbredbånd til staten og kommunerne, da de har genvundet den såkaldte SKI-aftale.

Teleselskab lancerer sikkerhedsfilter

Telenor går nu ind i kampen mod internetsvindel og tilbyder privatkunderne et filter mod phishing og smishing.

(mere…)
Danskerne satte igen data-rekord

Nye tal viser, at danskerne endnu engang har sat nye rekorder i brugen af mobildata. Nyhedsbegivenheder og sport trækker.

(mere…)
Samsung Galaxy S22’erne klarer bedre end S21

Omsætningen går det bedre for Galaxy S22-serien end forgængeren Galaxy S21. Det oplyser Samsung i forbindelse med kvartalsregnskabet.

(mere…)
Anders And & Co. skal lære ungerne at være online

En ny særlig udgave af Anders And & Co. sætter fokus på trivslen online og på digital dannelse. Anders er også styret af SOME-platformene!

(mere…)
860 millioner betalinger for Apples tjenester

Apple har nu 860 millioner betalte abonnementer på tværs af tjenester. iPhone er fortsat i førertrøjen.

(mere…)
30 år siden: Sonofon brød telefonmonopolet

Kort efter hele Danmark havde jublet med på EM-sejren i fodbold satte Sonofon stikket i og brød telefonmonopolet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram