Honor 9 allerede solgt i 1 million eksemplarer

Huaweis selvstændige brand Honor oplyser nu, at de har rundet milepælen på 1 million solgte eksemplarer på de første fire uger.

Honor 9 solgt i 1 million eksemplarer (Kilde: Honor Twitter)
Honor 9 solgt i 1 million eksemplarer (Kilde: Honor Twitter)

Honor har på de første fire uger, at den nye topmodel Honor 9 har været til salg, nået milepælen med en million solgte eksemplarer. Det skriver Pocketnow.com.

Det oplyser Honors europæiske team på Twitter.

Thanks for you 9uys! Honor 9 Global Shipments Hit One Million Mark! 😘 #Honor9 order from: https://t.co/2XkgrKcRZY pic.twitter.com/CHIlsDokIh

— HonorEU (@HonorEU) July 11, 2017

Honor solgte sidste år 1,5 millioner enheder af sidste års model, Honor 8, på to måneders tid. En telefon vi på MereMobil.dk var meget begejstret for i vores test.

- TEST: Honor 8 – årets overraskelse

Honor 9 har officiel salgsstart i Danmark tirsdag den 15. august 2017. Men forhandleren ProShop har allerede tyvstartet forsalget.

Telefonen kommer på hylderne hos Elgiganten og ProShop i farverne Glacier Grey og Saphire Blue. Er man til farven Midnight Black, så skal man være mere tålmodig, da den først kommer til september.

- TEST: Honor 9 – en Huawei P10 i forklædning

Telefonen får en vejledende pris på 3.999 kroner uden abonnement. Og dermed bliver den altså lige lidt dyrere end forgængeren Honor 8.

Mere til historien

Du kan se den fulde liste over specifikationerne på Honor 9, og i Danmark får vi desværre ikke modellen med flest RAM og mest hukommelse.

Google: Pixel 7-serien er kommet godt fra start

Pixel 7-telefonerne har solgt bedre end nogen anden Pixel-telefon i de første uger efter salgsstart, oplyser Google.

(mere…)
860 millioner betalinger for Apples tjenester

Apple har nu 860 millioner betalte abonnementer på tværs af tjenester. iPhone er fortsat i førertrøjen.

(mere…)
Galaxy S22 Ultra er den mest populære Samsung-telefon

Den mest populære telefon fra Samsung gennem længere tid er overraskende nok den dyreste. Galaxy S22 Ultra har solgt mere end 10 mio. styks.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Aggressivt forsalg er startet på Xiaomi 12-serien

Senere på måneden lander Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro i de danske butikker, men allerede nu er forsalget i gang. Prissætningen er aggressiv.

(mere…)
Høje forventninger til salgstallene på iPhone SE (2022)

iPhone SE (2022) er landet i butikkerne og der er høje forventninger til salget af den – højere end der var til forgængeren iPhone SE (2020).

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram