Honor 9 allerede solgt i 1 million eksemplarer

Huaweis selvstændige brand Honor oplyser nu, at de har rundet milepælen på 1 million solgte eksemplarer på de første fire uger.

Honor 9 solgt i 1 million eksemplarer (Kilde: Honor Twitter)
Honor 9 solgt i 1 million eksemplarer (Kilde: Honor Twitter)

Honor har på de første fire uger, at den nye topmodel Honor 9 har været til salg, nået milepælen med en million solgte eksemplarer. Det skriver Pocketnow.com.

Det oplyser Honors europæiske team på Twitter.

Thanks for you 9uys! Honor 9 Global Shipments Hit One Million Mark! 😘 #Honor9 order from: https://t.co/2XkgrKcRZY pic.twitter.com/CHIlsDokIh

— HonorEU (@HonorEU) July 11, 2017

Honor solgte sidste år 1,5 millioner enheder af sidste års model, Honor 8, på to måneders tid. En telefon vi på MereMobil.dk var meget begejstret for i vores test.

TEST: Honor 8 – årets overraskelse

Honor 9 har officiel salgsstart i Danmark tirsdag den 15. august 2017. Men forhandleren ProShop har allerede tyvstartet forsalget.

Telefonen kommer på hylderne hos Elgiganten og ProShop i farverne Glacier Grey og Saphire Blue. Er man til farven Midnight Black, så skal man være mere tålmodig, da den først kommer til september.

TEST: Honor 9 – en Huawei P10 i forklædning

Telefonen får en vejledende pris på 3.999 kroner uden abonnement. Og dermed bliver den altså lige lidt dyrere end forgængeren Honor 8.

Mere til historien

Du kan se den fulde liste over specifikationerne på Honor 9, og i Danmark får vi desværre ikke modellen med flest RAM og mest hukommelse.

Google rundede milepæl med Pixel-telefonerne i 2023

Salget af Google Pixel-telefonerne går godt, men der er fortsat langt op til konkurrenterne.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Rekordsalg af high-end smartphones i 2023

Sidste år blev der solgt et rekordhøjt antal smartphones i high-end-kategorien, hvis man skal tro tal fra analysefirma.

(mere…)
Pixel-telefoner solgte helt vildt sidste år
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram