Honor 9 allerede solgt i 1 million eksemplarer

Huaweis selvstændige brand Honor oplyser nu, at de har rundet milepælen på 1 million solgte eksemplarer på de første fire uger.

Honor 9 solgt i 1 million eksemplarer (Kilde: Honor Twitter)

Honor 9 solgt i 1 million eksemplarer (Kilde: Honor Twitter)

Honor har på de første fire uger, at den nye topmodel Honor 9 har været til salg, nået milepælen med en million solgte eksemplarer. Det skriver Pocketnow.com.

Det oplyser Honors europæiske team på Twitter.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Honor solgte sidste år 1,5 millioner enheder af sidste års model, Honor 8, på to måneders tid. En telefon vi på MereMobil.dk var meget begejstret for i vores test.

TEST: Honor 8 – årets overraskelse

Honor 9 har officiel salgsstart i Danmark tirsdag den 15. august 2017. Men forhandleren ProShop har allerede tyvstartet forsalget.

Telefonen kommer på hylderne hos Elgiganten og ProShop i farverne Glacier Grey og Saphire Blue. Er man til farven Midnight Black, så skal man være mere tålmodig, da den først kommer til september.

TEST: Honor 9 – en Huawei P10 i forklædning

Telefonen får en vejledende pris på 3.999 kroner uden abonnement. Og dermed bliver den altså lige lidt dyrere end forgængeren Honor 8.

Mere til historien

Du kan se den fulde liste over specifikationerne på Honor 9, og i Danmark får vi desværre ikke modellen med flest RAM og mest hukommelse.


Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.