Honor 9 i topkonfiguration går uden om Danmark

0

Konfigurationen af Honor 9 med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse går uden om Danmark.

Honor 9 (Foto: Honor)
Honor 9 (Foto: Honor)

Den nye Honor topmodel, Honor 9, er netop præsenteret. Fra den 15. august 2017 kan telefonen købes i Danmark hos blandt andet Elgiganten og ProShop.

Honor 9 findes i to konfigurationer hvoraf kun den ene kommer til Danmark.

Alt du skal vide om Honor 9

I Danmark vil du kunne købe Honor 9 med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Dermed må vi spejde langt efter topkonfigurationen med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

– ”Vi kan bekræfte at Honor 9 bliver lanceret i Danmark den 15. august. Versionen der lanceres i Danmark er med 4 GB RAM og 64 GB ROM – med mulighed for lagerudvidelse via Micro SD-kort op til 256 GB. Vi har på nuværende tidspunkt ingen informationer om salg af andre versioner,” siger Marie Dam Feldborg fra Huawei Danmark til MereMobil.dk.

Prisen på Honor 9 i Danmark er 3.999 kroner uden abonnement.

Udfordres af OnePlus

Honor er Huawei’s subbrand, der skal ramme en målgruppe der beskrives som ”Young at heart”, og det går godt. I hjemlandet Kina er Honor lige nu nummer ét, når der måles i kategorien e-brand. Altså telefoner der primært sælges online.

Honor er i direkte konkurrence med OnePlus, der netop også er startet som et e-brand med en aggressiv prisstrategi, hvor målsætningen er at tage markedsandele.

Honor 9 er på rigtigt mange punkter en glimrende telefon, men OnePlus 5 trækker skygger ind over lanceringen af Honor 9.

OnePlus 5 kommer med en kraftigere processor, mulighed mere RAM og så til en lavere pris. Faktisk kan den lille OnePlus 5 konfiguration (6 GB RAM / 64 GB intern hukommelse) erhverves for 3.799 kroner. Altså 200 kroner billigere.

Når det er sagt så tyder de første indtryk af telefonen på, at kameraet i Honor 9 er bedre. Desuden er designet, efter vores opfattelse mere attraktivt på Honor 9.

Mere til historien

I første omgang kommer farverne Glacier Grey og Saphire Blue til det danske marked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer