Honor 9 i topkonfiguration går uden om Danmark

Konfigurationen af Honor 9 med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse går uden om Danmark.

Honor 9 (Foto: Honor)

Honor 9 (Foto: Honor)

Den nye Honor topmodel, Honor 9, er netop præsenteret. Fra den 15. august 2017 kan telefonen købes i Danmark hos blandt andet Elgiganten og ProShop.

Honor 9 findes i to konfigurationer hvoraf kun den ene kommer til Danmark.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Alt du skal vide om Honor 9

I Danmark vil du kunne købe Honor 9 med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Dermed må vi spejde langt efter topkonfigurationen med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

– ”Vi kan bekræfte at Honor 9 bliver lanceret i Danmark den 15. august. Versionen der lanceres i Danmark er med 4 GB RAM og 64 GB ROM – med mulighed for lagerudvidelse via Micro SD-kort op til 256 GB. Vi har på nuværende tidspunkt ingen informationer om salg af andre versioner,” siger Marie Dam Feldborg fra Huawei Danmark til MereMobil.dk.

Prisen på Honor 9 i Danmark er 3.999 kroner uden abonnement.

Udfordres af OnePlus

Honor er Huawei’s subbrand, der skal ramme en målgruppe der beskrives som ”Young at heart”, og det går godt. I hjemlandet Kina er Honor lige nu nummer ét, når der måles i kategorien e-brand. Altså telefoner der primært sælges online.

Honor er i direkte konkurrence med OnePlus, der netop også er startet som et e-brand med en aggressiv prisstrategi, hvor målsætningen er at tage markedsandele.

Honor 9 er på rigtigt mange punkter en glimrende telefon, men OnePlus 5 trækker skygger ind over lanceringen af Honor 9.

OnePlus 5 kommer med en kraftigere processor, mulighed mere RAM og så til en lavere pris. Faktisk kan den lille OnePlus 5 konfiguration (6 GB RAM / 64 GB intern hukommelse) erhverves for 3.799 kroner. Altså 200 kroner billigere.

Når det er sagt så tyder de første indtryk af telefonen på, at kameraet i Honor 9 er bedre. Desuden er designet, efter vores opfattelse mere attraktivt på Honor 9.

Mere til historien

I første omgang kommer farverne Glacier Grey og Saphire Blue til det danske marked.


Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.