Honor 9 i topkonfiguration går uden om Danmark

Konfigurationen af Honor 9 med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse går uden om Danmark.

Honor 9 (Foto: Honor)

Honor 9 (Foto: Honor)

Den nye Honor topmodel, Honor 9, er netop præsenteret. Fra den 15. august 2017 kan telefonen købes i Danmark hos blandt andet Elgiganten og ProShop.

Honor 9 findes i to konfigurationer hvoraf kun den ene kommer til Danmark.

Alt du skal vide om Honor 9

I Danmark vil du kunne købe Honor 9 med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Dermed må vi spejde langt efter topkonfigurationen med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

– ”Vi kan bekræfte at Honor 9 bliver lanceret i Danmark den 15. august. Versionen der lanceres i Danmark er med 4 GB RAM og 64 GB ROM – med mulighed for lagerudvidelse via Micro SD-kort op til 256 GB. Vi har på nuværende tidspunkt ingen informationer om salg af andre versioner,” siger Marie Dam Feldborg fra Huawei Danmark til MereMobil.dk.

Prisen på Honor 9 i Danmark er 3.999 kroner uden abonnement.

Udfordres af OnePlus

Honor er Huawei’s subbrand, der skal ramme en målgruppe der beskrives som ”Young at heart”, og det går godt. I hjemlandet Kina er Honor lige nu nummer ét, når der måles i kategorien e-brand. Altså telefoner der primært sælges online.

Honor er i direkte konkurrence med OnePlus, der netop også er startet som et e-brand med en aggressiv prisstrategi, hvor målsætningen er at tage markedsandele.

Honor 9 er på rigtigt mange punkter en glimrende telefon, men OnePlus 5 trækker skygger ind over lanceringen af Honor 9.

OnePlus 5 kommer med en kraftigere processor, mulighed mere RAM og så til en lavere pris. Faktisk kan den lille OnePlus 5 konfiguration (6 GB RAM / 64 GB intern hukommelse) erhverves for 3.799 kroner. Altså 200 kroner billigere.

Når det er sagt så tyder de første indtryk af telefonen på, at kameraet i Honor 9 er bedre. Desuden er designet, efter vores opfattelse mere attraktivt på Honor 9.

Mere til historien

I første omgang kommer farverne Glacier Grey og Saphire Blue til det danske marked.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
EU lukker Huawei og ZTE ude

Topleder i daværende TDC delte i bogstaveligste forstand seng med kinesisk tech-gigant, skriver velanset amerikansk medie.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram