Honor 9 i topkonfiguration går uden om Danmark

Konfigurationen af Honor 9 med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse går uden om Danmark.

Honor 9 (Foto: Honor)

Honor 9 (Foto: Honor)

Den nye Honor topmodel, Honor 9, er netop præsenteret. Fra den 15. august 2017 kan telefonen købes i Danmark hos blandt andet Elgiganten og ProShop.

Honor 9 findes i to konfigurationer hvoraf kun den ene kommer til Danmark.

- Alt du skal vide om Honor 9

I Danmark vil du kunne købe Honor 9 med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse. Dermed må vi spejde langt efter topkonfigurationen med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

- ”Vi kan bekræfte at Honor 9 bliver lanceret i Danmark den 15. august. Versionen der lanceres i Danmark er med 4 GB RAM og 64 GB ROM - med mulighed for lagerudvidelse via Micro SD-kort op til 256 GB. Vi har på nuværende tidspunkt ingen informationer om salg af andre versioner,” siger Marie Dam Feldborg fra Huawei Danmark til MereMobil.dk.

Prisen på Honor 9 i Danmark er 3.999 kroner uden abonnement.

Udfordres af OnePlus

Honor er Huawei's subbrand, der skal ramme en målgruppe der beskrives som ”Young at heart”, og det går godt. I hjemlandet Kina er Honor lige nu nummer ét, når der måles i kategorien e-brand. Altså telefoner der primært sælges online.

Honor er i direkte konkurrence med OnePlus, der netop også er startet som et e-brand med en aggressiv prisstrategi, hvor målsætningen er at tage markedsandele.

Honor 9 er på rigtigt mange punkter en glimrende telefon, men OnePlus 5 trækker skygger ind over lanceringen af Honor 9.

OnePlus 5 kommer med en kraftigere processor, mulighed mere RAM og så til en lavere pris. Faktisk kan den lille OnePlus 5 konfiguration (6 GB RAM / 64 GB intern hukommelse) erhverves for 3.799 kroner. Altså 200 kroner billigere.

Når det er sagt så tyder de første indtryk af telefonen på, at kameraet i Honor 9 er bedre. Desuden er designet, efter vores opfattelse mere attraktivt på Honor 9.

Mere til historien

I første omgang kommer farverne Glacier Grey og Saphire Blue til det danske marked.

Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Huawei giver ikke op – vi vil tilbage til toppen

Selvom det altså netop nu ikke går særlig godt for Huawei og salget af deres smartphone-modeller, så giver de ikke op. Vi vil tilbage til toppen, lyder det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram