Honor 9 – pris og tilgængelighed i Danmark

Den nye Honor 9 er offentliggjort – det samme er pris og tilgængelighed for det danske marked. Se hvornår den lander i butikkerne og prisen på Honor 9.

Honor 9 (Foto: Honor)

Honor 9 (Foto: Honor)

Bag Honor står verdens tredjestørste mobilproducent Huawei. Honor blev dog i sidste halvdel af 2014 et selvstændigt brand. En beslutning der umiddelbart også har været god. Honor er nemlig større end Huawei i nogle lande – blandt andet Kina og Finland.

I Kina er Honor aktuelt det største E-brand inden for smartphones, lyder det fra teamet bag.

I Danmark er det dog Huawei, som er det største brand af de to. Og faktisk var der tidligere Huawei modeller, der havde Honor-navnet.

Men nu er det nyeste flagskib fra Honor altså lanceret. Telefonen hedder Honor 9.

Honor 9 – alt om det nye Honor flagskib

Honor 9 kommer i handlen i Danmark tirsdag den 15. august 2017. Den kommer på hylderne hos Elgiganten og ProShop i farverne Glacier Grey og Saphire Blue. Er man til farven Midnight Black, så skal man være mere tålmodig, da den først kommer til september.

Telefonen får en vejledende pris på 3.999 kroner uden abonnement. Og dermed bliver den altså lige lidt dyrere end forgængeren Honor 8.

Foruden Honor 9 kommer også en række tilbehør i handlen. Honor har nemlig også lanceret Honor Sport Bluetooth høretelefoner, Honor Band 3 (wearable) og Honor Monster høretelefonerne. Det vides ikke om tilbehøret kommer til Danmark.

Mere til historien

Prissætningen på Honor 9 er lidt højere end forgængeren og sammenligner man med OnePlus 5, på specifikationerne, så er den også høj i forhold til denne. Her kan du få 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse for 4.299 kroner uden abonnement.

Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Det koster Samsung Galaxy S24-serien i Danmark

PRISOVERBLIK: Du kan købe Galaxy S24 fra 6.999 kroner. Se priser, lagerplads og farver her.

(mere…)
Så meget kan du spare på Samsung Galaxy S23-serien

PRISTJEK: Hvor meget falder en topmodelserie som Galaxy S23 over tid? Det har jeg undersøgt.

(mere…)
Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Det koster iPhone 15-telefonerne – få overblikket her

PRISER: Det er billigere at købe en af iPhone 15-modellerne, sammenlignet med iPhone 14-serien. Det er dog stadig dyre telefoner.

(mere…)
Apple sænker prisen på Apple Watch

Apple har lanceret nye Apple Watch-modeller. Denne gang er priserne sænket i forhold til sidste år. Se priserne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram