Honor 9 – pris og tilgængelighed i Danmark

0

Den nye Honor 9 er offentliggjort – det samme er pris og tilgængelighed for det danske marked. Se hvornår den lander i butikkerne og prisen på Honor 9.

Honor 9 (Foto: Honor)
Honor 9 (Foto: Honor)

Bag Honor står verdens tredjestørste mobilproducent Huawei. Honor blev dog i sidste halvdel af 2014 et selvstændigt brand. En beslutning der umiddelbart også har været god. Honor er nemlig større end Huawei i nogle lande – blandt andet Kina og Finland.

I Kina er Honor aktuelt det største E-brand inden for smartphones, lyder det fra teamet bag.

I Danmark er det dog Huawei, som er det største brand af de to. Og faktisk var der tidligere Huawei modeller, der havde Honor-navnet.

Men nu er det nyeste flagskib fra Honor altså lanceret. Telefonen hedder Honor 9.

Honor 9 – alt om det nye Honor flagskib

Honor 9 kommer i handlen i Danmark tirsdag den 15. august 2017. Den kommer på hylderne hos Elgiganten og ProShop i farverne Glacier Grey og Saphire Blue. Er man til farven Midnight Black, så skal man være mere tålmodig, da den først kommer til september.

Telefonen får en vejledende pris på 3.999 kroner uden abonnement. Og dermed bliver den altså lige lidt dyrere end forgængeren Honor 8.

Foruden Honor 9 kommer også en række tilbehør i handlen. Honor har nemlig også lanceret Honor Sport Bluetooth høretelefoner, Honor Band 3 (wearable) og Honor Monster høretelefonerne. Det vides ikke om tilbehøret kommer til Danmark.

Mere til historien

Prissætningen på Honor 9 er lidt højere end forgængeren og sammenligner man med OnePlus 5, på specifikationerne, så er den også høj i forhold til denne. Her kan du få 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse for 4.299 kroner uden abonnement.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer