Honor 9 – alt om det nye Honor flagskib

Honor 9 blev offentliggjort til det kinesiske marked tidligere på måneden. Nu er den også lanceret til det danske marked. Læs om den her.

Honor 9 (Foto: Honor)

Honor 9 (Foto: Honor)

Honor 9 er netop præsenteret ved en event i Berlin. Offentliggørelsen sker to uger efter, at telefonen blev officielt til det kinesiske marked.

 –  Her er Honor 9 – afsløret i Kina

Honor 9 kommer med en bagside af 3D-glas og en sandblæst metalkant. En 5.15 tommer Full-HD skærm med 428 PPI pryder fronten.

Telefonen er egentlig lanceret i to varianter, hvor den ene kommer med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Den model får vi dog som udgangspunkt ikke i Danmark. Her er det modellen med 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, som vil være at finde på hylderne.

Processoren er en Huawei Kirin 960 octa-core, som også findes i Huawei Mate 9 Pro og Huawei P10.

Kameraet er lig det der findes i Huawei P10. Nemlig et dual-kamera med henholdsvis 20 megapixels (monokromlinse) og 12 megapixel (RGB farvelinse). På Honor 9 følger Leica-brandet dog ikke med, som tilfældet er på Huawei P10. Men vi gætter på, at kameraerne alligevel er identiske.

Du kan også optage Ultra-HD 4K video med Honor 9.

Under motorhjelmen har den Android 7 Nougat og Huawei EMUI 5.1.

Honor 9 specifikationer:

 • Styresystem: Android 7 Nougat + Huawei EMUI 5.1
 • Processor: Huawei Kirin 960 (octa-core 4×2.4 GHz + 4×1.8 GHz)
 • Intern hukommelse: 64 GB (understøtter microSD-kort på op til 256 GB)
 • RAM: 4 GB
 • Kamera: 12 megapixels + 20 megapixels AF lense
 • Frontkamera: 8 megapixels kamera
 • Størrelse:147.3 mm x 70.9 mm x 7.45 mm
 • Forbindelse: WiFi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G/5G, Bluetooth BT 4.2, USB 2.0, GSP, Glonass, BDS
 • Sensorer: Accelerometer, Proximity sensor, Ambient light sensor, Gyroscope, Compass, Hall-sensor, Laser-sensor.
 • Batteri: 3.200 mAh
 • Vægt: 155 gram
 • Farver: Glacier Grey, Sapphire Blue og Midnight Black.

Billeder af Honor 9

Lydproducer har optimeret lydkvaliteten

Honor 9 (Foto: Honor)

Honor 9 (Foto: Honor)

Honor har heldigvis valgt at beholde 3,5 mm. jackstick i bunden, så du slipper for at investere i nye hovedtelefoner eller at benytte en adaptor. Hvis du går op i lyd, så er der godt nyt. Honor 9 kommer med en lyd-chip, som er tunet af den grammy-vindende tyske lydtekniker Rainer Maillard.

Honor 9 kommer også med teknologien ”Huawei Histen”, som rummer tre forskellige lydindstillinger til forskellige situationer. Indstillingen Near gør lagene og nuancerne i lyden skærpet, hvilket er optimalt, hvis der lyttes til blød og rolig musik. Mens indstillingen Front skruer helt op for bassen og giver den rette stemning til dybere og mere biografagtig lyd. Indstillingen Wide udfolder den fylde power med stor dybde og varietet.

Honor 9 kommer i handlen hos Elgiganten og ProShop tirsdag den 15. august 2017.

Honor 9 – pris og tilgængelighed i Danmark

Mere til historien

I forbindelse med lanceringen af Honor 9 er Honor også klar med nyt tilbehør. De lancerer blandt andet Honor Sport Bluetooth høretelefoner, Honor Band 3 (wearable) og Honor Monster høretelefoner. Aktuelt er der ikke oplysninger om hvorvidt tilbehøret kommer til Danmark.

Læs også:
TEST: Honor 8 – årets overraskelse

Tidligere Huawei-brand Honor får Google-apps

Skilsmissen mellem Honor og Huawei ser ud til at bære frugt. Honor får nu fuld adgang til Androids funktioner og tjenester.

(mere…)
Honor vil overgå Huawei Mate- og P-serierne

De kommende Magic-flagskibstelefoner fra Honor vil ifølge Honors CEO overgå modellerne i Huaweis Mate- og P-serie både på kamera og ydelse.

(mere…)
Honor fri for sanktioner – vil udfordre Apple og Huawei

Honor, som tidligere var ejet af Huawei, er nu solgt og ventes at være fri for sanktionerne. Nu kommer Honor View 40.

(mere…)
Kan Huawei skyde genvej til Google gennem Honor?

Huawei trækker sig fra subbrandet Honor, men er det nok til, at Honor kan godkendes af amerikanerne, så Honor-telefoner får adgang til Googles apps og tjenester?

(mere…)
Huawei: Så er salget af Honor officielt

Huawei har valgt at sælge datterselskabet Honor fra. Det gør de for at sikre Honors overlevelse. Det oplyser Huawei i en pressemeddelelse.

(mere…)
Huawei sælger Honor-brandet fra

Huawei har solgt deres Honor-brand fra i håbet om, at Honor kan ”leve videre” uden at blive ramt af USAs sanktioner, der har bremset Huaweis succes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram