Salget af den nye Honor 9 tyvstarter fredag

0

Allerede fredag den 30. juni kan Honor 9 købes i Danmark. En forhandler tyvstarter salget halvanden måned før den officielle danske salgsstart.

Honor 9 (Foto: Honor)
Honor 9 (Foto: Honor)

Den netop præsenterede Honor 9 kommer først officielt til salg på det danske marked tirsdag den 15. august 2017, men en forhandler har skaffet et parti af den nye Honor topmodel, som allerede sælges fra fredag den 30. juni 2017.

Hos ProShop.dk kan man således nu finde Honor 9 i grå og blå. Det er udgaven med 4 GB RAM (64 GB indbygget hukommelse) der sælges. Prisen er 3.990 kroner uden abonnement.

– ”Vi får Honor 9 til Danmark gennem Finland. Honor brandet har tilsyneladende været en kæmpesucces deroppe. Derfor er der release på Honor 9 fredag i Finland,” fortæller Mikael Kolding fra ProShop til MereMobil.dk.

Dette skal du vide om Honor 9

Finland er et vigtigt marked, uden for Kina, for Honor varemærket. Tilbage i maj 2016 kunne Mike Engblom fra Huawei fortælle tilhørerne ved en event, at Honor havde solgt 10 gange flere telefoner i Finland end Apple i første kvartal af 2016.

Honor 9 findes i to varianter. I Danmark er det kun udgaven med 4 GB RAM der kommer til salg. Dermed må vi se 6 GB RAM versionen med 128 GB hukommelse gå uden om vores land.

Honor 9 i topkonfiguration går uden om Danmark

Begge varianter har dual-SIM mulighed samt hukommelse der kan udvides med MicroSD-kort.

Mere til historien

Honor 9 er i direkte konkurrence med OnePlus 5, der dog i vores anmeldelse ikke imponerede helt så meget som forgængeren OnePlus 3T.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer