Salget af den nye Honor 9 tyvstarter fredag

Allerede fredag den 30. juni kan Honor 9 købes i Danmark. En forhandler tyvstarter salget halvanden måned før den officielle danske salgsstart.

Honor 9 (Foto: Honor)

Honor 9 (Foto: Honor)

Den netop præsenterede Honor 9 kommer først officielt til salg på det danske marked tirsdag den 15. august 2017, men en forhandler har skaffet et parti af den nye Honor topmodel, som allerede sælges fra fredag den 30. juni 2017.

Hos ProShop.dk kan man således nu finde Honor 9 i grå og blå. Det er udgaven med 4 GB RAM (64 GB indbygget hukommelse) der sælges. Prisen er 3.990 kroner uden abonnement.

– ”Vi får Honor 9 til Danmark gennem Finland. Honor brandet har tilsyneladende været en kæmpesucces deroppe. Derfor er der release på Honor 9 fredag i Finland,” fortæller Mikael Kolding fra ProShop til MereMobil.dk.

Dette skal du vide om Honor 9

Finland er et vigtigt marked, uden for Kina, for Honor varemærket. Tilbage i maj 2016 kunne Mike Engblom fra Huawei fortælle tilhørerne ved en event, at Honor havde solgt 10 gange flere telefoner i Finland end Apple i første kvartal af 2016.

Honor 9 findes i to varianter. I Danmark er det kun udgaven med 4 GB RAM der kommer til salg. Dermed må vi se 6 GB RAM versionen med 128 GB hukommelse gå uden om vores land.

Honor 9 i topkonfiguration går uden om Danmark

Begge varianter har dual-SIM mulighed samt hukommelse der kan udvides med MicroSD-kort.

Mere til historien

Honor 9 er i direkte konkurrence med OnePlus 5, der dog i vores anmeldelse ikke imponerede helt så meget som forgængeren OnePlus 3T.

Huawei har succes på elbilmarkedet

Samarbejdet mellem Seres og Huawei går rigtig godt og de sælger biler som aldrig før på det kinesiske marked.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
OnePlus 12 kan købes – hvad med Galaxy S24+

Nu er OnePlus 12 i handlen. Skal du købe OnePlus eller overveje Samsung Galaxy S24+?

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Nu kan iPhone 15-serien forudbestilles

Vil du være først med en iPhone 15? Du kan forudbestille fra i dag.

(mere…)
Hvornår kan iPhone 15 købes?

OVERBLIK: Denne dato kan du købe iPhone 15 og iPhone 15 Pro i Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram