Microsofts nye strategi ligger på iOS og Android

Microsoft vil være organisator mellem platforme. Windows skal være fyldt med kærlighed til brugeren og Android- og iOS-enheder.

Microsoft smartphone tablet OneDrive

(Foto: MIcrosoft)

Det er den seneste tid blevet flittigt diskuteret om Microsofts mobiltelefoner, Windows Phone, er døde.

For nogle uger siden sagde Microsofts administrerende direktør, Satya Nadella, at han er sikker på, at Microsoft fortsat vil have mobiltelefoner i produktprogrammet.

Satya Nadella forudser desuden, at alle på et tidspunkt vil have seks enheder, som de anvender regelmæssigt, men han erkender, at de fleste enheder IKKE vil køre Windows.

I stedet vil Microsoft derfor sikre at brugere på iOS og Android får en bedre oplevelse. Det sker allerede nu, hvor det er blevet nemmere at flytte indhold fra Windows 10 til en Android- eller en iOS-enhed.

Microsoft vil således nedbryde dele af eget økosystem, så det bliver nemmere for eksempel at være bruger af en Windows-PC og en iPhone.

- Galaxy S8 kommer i en Microsoft udgave

Joe Belfiore, ansvarlig for udviklingen og defineringen af Windows, siger blandt andet til det amerikanske tech-medie The Verge, at Microsoft vil hjælpe folk ved at gøre teknikken lettere.

Holdes det budskab op imod, at Satya Nadella længe har sagt, at Microsoft er interesseret i personen bag skærmen, ikke bare hvilken software de bruger, så giver det mening.

Fremadrettet ser Microsoft således sig selv som en organisator mellem platforme.

- "Folk bruger tonsvis af udstyr og der er endnu ikke fundet en måde, som orkestrerer hvordan det bruges på tværs af dem. Det er uorganiseret", siger Joe Belfiore.

Mere til historien

Satya Nadella siger, at han er sikker på, at Microsofts telefoner i fremtiden ikke vil ligne de telefoner vi kender i dag.

Microsoft på vej med ”Xbox-butik” til mobilen

Microsoft vil gerne tilbyde spil til gamere på smartphones, men opkøbet af Activision Blizzard er afhængig af dette.

(mere…)
Her er genvejen du mangler i Word

TIP: Sådan indsætter du tekst i Microsoft Word uden formatering -paste plain text  - er her endelig.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Etik og AI er besværligt – fyrer vigtigt team

Microsoft har afsat et vigtigt team.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Outlook er nu gratis

Microsoft gør deres mest eftertragtede app gratis.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram