Microsoft: Vi vil stadig fremstille telefoner

0

Microsofts adm. direktør, Satya Nadella, er sikker på, at fremtiden vil byde på fremstilling af telefoner. I hvilken form er uvis.

Microsoft Lumia 950 og Lumia 950 XL
Microsoft Lumia 950 og Lumia 950 XL

Microsoft har ikke rørt på sig i forbindelse med produktion af smartphones siden de for mere end ét år siden lancerede Lumia 650. Derfor har mange også erklæret deres smartphone-afdeling for ”lukket”.

 – Micorsoft lancerer Chromebook konkurrenten Surface Laptop

Men Microsofts administrerende direktør, Satya Nadella, har nu åbnet lidt op for ”posen” i et interview med amerikanske Marketplace.org. Her udtaler han, at han ser fremtidsudsigter for Windows på en smartphone.

– ”Jeg er sikker på, at vi vil fremstille telefoner i fremtiden, men de vil ikke ligne de telefoner vi kender i dag,” lyder det fra Microsoft-chefen.

Satya Nadella fortæller også, at Windows platformen holdes i live af blandt andet HP.

 – HP Elite X3 er nu officiel

Satya Nadella CEO Microsoft (Foto: Microsoft)
Satya Nadella CEO Microsoft (Foto: Microsoft)

Det virker dog på Satya Nadella til, at vi skal væbne os med tålmodighed inden der er nyt fra Microsoft, da de nok først vil komme tilbage på markedet når telefonerne bliver anderledes end i dag. De nye skærmformater, som blandt andet ses på Samsung Galaxy S8’erne og LG G6, er måske første skridt på vejen til, at telefonerne får en anden formgivning.

– ”Vi holder nøje øje med, hvad det næste skifte bliver indenfor form og funktion. ” pointerer han, og uddyber: ”Vores Surface-tablet er godt eksempel. Vi var de første til at se muligheder i 2-i-en maskine, så vi skabte en kategori for sig selv og den opnåede så stor succes, at flere producenter nu kommer med deres bud til genren,” lyder det fra Satya Nadella.

 – Dette ved vi om Microsoft Surface Laptop

Indtil da vil Microsoft fokusere på deres software-udvikling og forsøge at sikre, at deres software til både iOS og Android vil være i front.

Mere til historien

Flere Microsoft patenter er blevet afsløret i de sidste måneder, der viser ny formgivning – særligt med foldbare skærme. Dette giver plads til meget store skærme, men i et lille lommeformat.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer