Denne uges mobilnyheder – uge 15

UGE 15: Selvom påsken er en højttid er der stadigvæk en masse nyheder i mobilverdenen. Testen af Galaxy S8+ er også godt i gang. Få ugens nyhedsoverblik her.

Ugens nyhederSamsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ er uden tvivl en af de mest ventede telefoner LÆNGE. Og vi kan offentliggøre, at du ikke behøver vente så pokkers meget længere før du kan læse vores test af telefonen. Vi bringer nemlig den fyldestgørende test efter påske. Og du kan være med til at præge anmeldelsen. Det gør du ved, at stille spørgsmål i kommentarfeltet på nedenstående artikel.

Testen af Samsung Galaxy S8+ er i gang – hvad vil du vide?

Vil du være først til at få direkte besked, når anmeldelsen af Samsung Galaxy S8 og S8+ er klar, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

OnePlus får ofte meget ros. De er kendt for mobiler, som har vilde specifikationer til en meget lav pris. Men nu er der kommet lidt grus i maskineriet. David Monteiro, en tidligere moderator på OnePlus’ forum, har ifølge Android Authority startet en kampagne for at få OnePlus i tale. David Monteiro mener, at OnePlus har glemt deres tidligere modeller og i stedet kun fokuserer på den nye flagskibmodel OnePlus 3T.

Lader OnePlus sine gamle kunder i stikken?

Mens OnePlus beskyldes for, at lade gamle kunder i stikken. Så kan de der går op i specs glæde sig over, at rygterne svirrer om OnePlus 5 vil få hele 8 GB RAM.

OnePlus 5 kommer med 8 GB RAM

Google Fotos har også fået en opdatering til Android, som nu gør det muligt, at behandle dine rystede videoer så de bliver mere stabile at se på.

Google Fotos er opdateret med videostabilisering

Og har du lyst, så kan du også deltage i vores debat om, hvornår iOS udraderes af Android.

Hvornår udraderes iOS af Android?

Se ugens mest læste nyheder herunder.

Ugens mobilnyheder – uge 15

  1. OnePlus 5 kommer med 8 GB RAM
  2. Hvornår udraderes iOS af Android?
  3. Lader OnePlus sine gamle kunder i stikken?
  4. Android 7.0 Nougat klar til Huawei P9 Lite
  5. Testen af Samsung Galaxy S8+ er i gang – hvad vil du vide?
  6. Telmore: Plenti kopierer vores koncept
  7. Forudbestillingerne på Galaxy S8’erne slår rekorder
  8. Lynbetal med MobilePay uden at låse telefonen op
  9. Bixby-knappen på Galaxy S8 og S8+ kan omprogrammeres
  10. Ny Chrome-opdatering forbedrer artikellæsning markant

Husk du altid finder vores seneste nyheder i fanen “Nyhedsoversigt”.

Mere til historien

Hvis du vil følge MereMobil.dk på tætteste hold, så finder du os på Facebook og Twitter. Tilmeld dig også vores gratis nyhedsbrev.

Denne uges mobilnyheder

UGE 42: Huawei klar med Mate 10-serien, rygterne svirrer om HTC U11 Plus. Vi har testet Google Wifi og Apple TV 4K. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 41: Trejde iOS 11-version er udsendt. Google klar med "Forstyr ikke under kørsel”. Er trådløs opladning smart eller usmart?

(mere…)
Denne uges mobilnyheder

UGE 40: Google er klar med årets Pixel-telefoner. iPhone 8 Plus og Sony Xperia XZ1 har været under lup – læs vores tests. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 39

UGE 39: 3310 og Nokia 8 kommer i nye versioner. Apple har udsendt endnu en ny iOS 11. Læs de nyeste rygter om Google Pixel. Her er ugens nyhedsoverblik.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 38

UGE 38: Google har købt ind hos HTC, der lige nu arbejder på nyt flagskib. iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan nu købes i Danmark. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Denne uges mobilnyheder – uge 37

Uge 37: Apple klar med iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Rygter om Google Pixel event og TDC har købt Plenti. Få ugens nyhedsoverblik her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram