Bixby-knappen på Galaxy S8 og S8+ kan omprogrammeres

Den dedikerede Bixby-knap på Galaxy S8’erne kan omprogrammeres, men det kræver et par ‘ninjatricks’.

Samsung Galaxy S8 (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S8 Bixby (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S8 ser allerede nu ud til at blive en kæmpe succes. Telefonen har i hjemlandet Korea slået tidligere rekorder for forudbestillinger, hvor den på bare 48 timer blev forudbestilt mere end 550.000 gange.

 Forudbestillingerne på Galaxy S8’erne slår rekorder

Jeg var selv imponeret over hvor lækkert et design telefonen har, og hvor godt den ligger i hånden. For designmæssigt er det svært at sætte en finger på, hvad Samsung skulle have gjort bedre. Det er bare lækkert. Telefonen har en blødhed og elegance over sig, og jeg er ret sikker på, at designmæssigt kommer Galaxy S8 og S8+ til at være de telefoner, som vi holder de andre op imod.

 – Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ den officielle video

Bixby skuffer

Der hvor telefonen for alvor skuffer, set med danske øjne, er på den digitale assistent.

Bixby kommer i første omgang til udelukkende at tale Engelsk (US) og Koreansk. Jeg har svært ved at se mig selv gå at snakke engelsk til min telefon. Samtidigt vil en del af Bixbys funktioner gradvist blive rullet ud f.eks shopping-delen, hvor du kan bruge Bixby til at bestille varer.

De funktioner ser ikke umiddelbart ud til at ramme det danske marked inden for overskuelig fremtid. Bixby er en kæmpe satsning for Samsung, og den digitale assistent fyldte også rigtigt meget i Samsung præsentation af telefonen.

– Samsung klar med stemmeassistenten Bixby 

Bixby-knappen kan omprogrammeres

Galaxy S8 og S8+ kommer med en dedikeret Bixby-knap, som sidder på siden af telefonen.

En bruger på forummet Reddit har lagt en video op, hvor han viser, hvordan han har omprogrammeret Bixby-knappen, så den starter Google Assistent i stedet for Bixby.

For at omprogrammere Bixby-knappen skal du installere app’en All in one Gestures.
App’en kræver ikke, at du rooter din telefon, og på hjemmesiden XDA ligger der en guide til, hvordan du gør trin-for-trin.

Det skulle være muligt, at omprogrammere knappen til at starte hvilken som helst app, så hvis du i stedet for Bixby hellere vil have en Spotify-knap, så er det altså muligt vha. All in one Gestures app’en.

I vores kommende anmeldelse af Galaxy S8 og S8+ vil vi naturligvis se på hvilke muligheder softwaren som standard giver for ændring af knappens funktion.

 

Mere til historien

Salget af Galaxy S8 og S8+ starter fredag den 28. april 2017. Alle operatørerne i Danmark vil få telefonerne på hylderne. Farvevarianterne er Midnight Black, Orchid Gray og Arctix Silver.

Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
AI-forvandling: Fra telefoner til hele hjemmet

REPORTAGE: Jeg har været i Frankfurt til World of Samsung-eventen. Jeg så Samsungs 2024 lineup af tv, AV, mobil, smarthome og hårde hvidevarer.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 6 og Galaxy Z Flip 6 afsløret på billeder

Billeder af det, som ventes at være de kommende foldbare modeller fra Samsung, er spottet. Se dem her.

(mere…)
Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram