Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ - den officielle video

Samsung har for kort tid siden afsløret dette forårs topmodeller, Galaxy S8 og Galaxy S8+. Du kan se den officielle video her.

Samsung afslørede i går (onsdag) deres længe ventede topmodel dette forår. Navnet er helt som ventet Galaxy S8. Der kom desuden også en større model, som rygterne også havde forudsagt, der hedder Galaxy S8+. Rygterne der længe havde svirret holdt ret godt vand - også når det kom til specifikationerne.

 - Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ - her er de

MereMobil.dk har set nærmere på telefonerne, som du kan se i web-tv indslaget nederst på siden. Men inden du giver dig i kast med den video, så kan du herunder se den officielle video, som Samsung har frigivet.

https://www.youtube.com/watch?v=D8Ert5yjMV4&t=2s

Videoen varer 3 minutter og 34 sekunder og viser altså Galaxy S8 og Galaxy S8+ i forskellige situationer, samt hvor de forskellige features og funktioner afprøves. Du får også et kig på meget af det nye tilbehør. Eksempelvis fremvises Bixby, samt ansigtsgenkendelse og iris-scanneren. I videoen kan du også se Samsung DeX, Gear VR med controller, Gear 360 Live Broadcast og meget andet.

 - De andre nyheder fra Samsung

Galaxy S8 og Galaxy S8+ kommer i handlen på det danske marked fredag den 28. april 2017. Den vejledende pris er  henholdsvis 6.199 kroner og 6.999 kroner for Galaxy S8 og Galaxy S8+. På det danske marked er det modellen med 64 GB intern hukommelse der kommer til salg.

https://www.youtube.com/watch?v=hjKd24UCPYY

Første kig på Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+

Mere til historien

Samsung sender i første omgang Galaxy S8 og Galaxy S8+ i handlen i tre forskellige farver på det danske marked. Disse er: Arctic Silver (sølv), Midnight Black (sort) og den nye farve Orchid Gray (grå med violet skær). Om der kommer andre farvevarianter senere er endnu uvist.

Læs også:
- Det skal du vide om Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+
- Samsung Galaxy S8-turen: Min ilddåb som mobilskribent

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

En eksklusiv fotofunktion fra Galaxy S23-serien bliver tilgængelig i andre telefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram