Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ - den officielle video

Samsung har for kort tid siden afsløret dette forårs topmodeller, Galaxy S8 og Galaxy S8+. Du kan se den officielle video her.

Samsung afslørede i går (onsdag) deres længe ventede topmodel dette forår. Navnet er helt som ventet Galaxy S8. Der kom desuden også en større model, som rygterne også havde forudsagt, der hedder Galaxy S8+. Rygterne der længe havde svirret holdt ret godt vand - også når det kom til specifikationerne.

 - Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ - her er de

MereMobil.dk har set nærmere på telefonerne, som du kan se i web-tv indslaget nederst på siden. Men inden du giver dig i kast med den video, så kan du herunder se den officielle video, som Samsung har frigivet.

https://www.youtube.com/watch?v=D8Ert5yjMV4&t=2s

Videoen varer 3 minutter og 34 sekunder og viser altså Galaxy S8 og Galaxy S8+ i forskellige situationer, samt hvor de forskellige features og funktioner afprøves. Du får også et kig på meget af det nye tilbehør. Eksempelvis fremvises Bixby, samt ansigtsgenkendelse og iris-scanneren. I videoen kan du også se Samsung DeX, Gear VR med controller, Gear 360 Live Broadcast og meget andet.

 - De andre nyheder fra Samsung

Galaxy S8 og Galaxy S8+ kommer i handlen på det danske marked fredag den 28. april 2017. Den vejledende pris er  henholdsvis 6.199 kroner og 6.999 kroner for Galaxy S8 og Galaxy S8+. På det danske marked er det modellen med 64 GB intern hukommelse der kommer til salg.

https://www.youtube.com/watch?v=hjKd24UCPYY

Første kig på Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+

Mere til historien

Samsung sender i første omgang Galaxy S8 og Galaxy S8+ i handlen i tre forskellige farver på det danske marked. Disse er: Arctic Silver (sølv), Midnight Black (sort) og den nye farve Orchid Gray (grå med violet skær). Om der kommer andre farvevarianter senere er endnu uvist.

Læs også:
- Det skal du vide om Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+
- Samsung Galaxy S8-turen: Min ilddåb som mobilskribent

Du kan få det bedste fra Samsung Galaxy S23, billigere
(mere…)
Samsung klar med nye tablets og Earbuds

Samsung har netop udvidet deres lineup, når det kommer til tablets. Mød Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE+, samt Galaxy Buds FE.

(mere…)
Billig-udgave af Galaxy S23 kommer i denne uge

Inden for få dage præsenterer Samsung en billigversion af Galaxy S23 med navnet Galaxy S23 FE.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram