De andre nyheder fra Samsung

Foruden Galaxy S8 og Galaxy S8+ havde Samsung også lidt forskelligt nyt i ærmet, når det kommer til tilbehør. Se hvad det er for noget her.

Samsung Galaxy S8 og S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har netop løftet sløret for de to nye Galaxy modeller – nemlig S8 og S8+ til deres Unpacked event. Samsung præsenterede ikke kun to nye telefoner, de er også klar med en række nyt tilbehør.

 – Det skal du vide om Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+

Hos MereMobil.dk har vi haft mulighed for at kigge nærmere på det nye tilbehør. Vi giver dig her en oversigt over, hvad Samsung lancerer.

Ny udgave af Gear 360

Samsung har opdateret deres Gear 360 kamera, og fremviste en mindre og mere handy kamera end forgængeren. Gear 360 giver dig mulighed for at optage 360 graders video i 4K opløsning.

Begge kameraets linser er på 8,4 megapixels, og du har mulighed for at livestreame dine videoer eller dele dem på f.eks. Youtube og Facebook.

 – Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ – se specifikationerne

Samsung Gear 360 (Foto: Samsung)

Samsung Gear 360 (Foto: Samsung)

Kameraet er kompatibelt med Galaxy S8 and Galaxy S8+, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy A5 (2017) and Galaxy A7 (2017).

Ifølge Samsung skulle Gear 360 også fungere bedre til iOS. Dette har vi dog ikke afprøvet, så vi ved ikke om alle funktioner er tilgængelige på iOS-platformen.

Her er alle specifikationerne for Gear 360 (2017)

 • Kamera: To CMOS 8.4-megapixel fish-eye kameraer
 • Billedprocessor: DRIMe5s
 • Video: MP4 (H.265) – Dual Lens: 4096×2048 (24fps)
 • Billede: JPEG – Dual Lens: 15 megapixels
 • Audio codec: ACC
 • Audio format: MP3, M4A, AAC, OGG
 • Hukommelse: MicroSD kort (op til 256GB)
 • Optage funktioner: Video, foto, Time Lapse Video, Looping Video, Landscape HDR
 • IP53 Certified Støv og vandbeskyttet
 • Kameratilstand: Dual/Single Lens mode
 • Forbindelser: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), Wi-Fi Direct, Bluetooth v4.1, USB 2.0 (Type-C)
 • Størrelse:100.6×46.3×45.1 mm
 • Vægt: 130 gram
 • Batteri: 1.160 mAh Li-ion
 • Kompatibelt med: Galaxy S8, Galaxy S8+, S7, S7 edge, S6 edge+, S6, S6 edge, A5 (2017), A7 (2017), Android 5.0 eller nyere, iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6s Plus, SE, iOS 10.0 eller nyere, Windows, macOS
Samsung Dex dockingstation (Foto: Samsung)

Samsung Dex dockingstation (Foto: Samsung)

Samsung DeX

Samsung DeX er en dockingstation som lader dig dig bruge din Samsung Galaxy S8 eller S8+ som en computer. Med telefonen koblet til Samsung DeX, kan du arbejde i et android bruger-interface, som er optimeret til mus og tastetur.

Samsung fortæller, at de har designet DeX til professionelle brugere, som ofte er på farten, gerne vil være mere produktive, men som vil undgå at bære rundt på for mange forskellige apparater.

 – Samsung Galaxy S7 Edge eksploderet i Danmark

Et samarbejde med Microsoft og Adobe gør, at Microsoft Office og Adobe’s mobile apps er optimeret til brug sammen med Samsung DeX. Der er dog ikke tale om de fulde udgaver af programmerne. Det er muligt at køre de fulde udgaver af programmern via f.eks Citrix og VMware.

DeX Stationen har følgende tilslutningsmuligheder: to USB 2.0 indgange, Ethernet og USB type-C samt en kølingsfane. DeX fungerer også som oplader til Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+.

Ny VR-Brille og controller

Samsung fortalte selv til deres pre-release event forud for unpacked, at de har solgt mere end en million Gear VR-briler i Europa. Derfor kommer det ikke som den store overraskelse, at Samsung er klar med en ny udgave af den populære VR-Brille, som kommer i farven Orchid Grey. Den nye VR-brille er kompatibel med Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S7 & Galaxy S6.

Samsung er også klar med en controller til Gear VR. Den skal gøre det lettere at navigere i eks. spil, og også modvirke, at du bliver “køresyg” af at bruge VR-brillen, da du ikke behøver at navigere rundt ved at bevæge hovedet.

Covers og trådløs oplader

I forbindelse med lanceringen af Galaxy S8 og Galaxy S8+ kommer der naturligvis også en række forskellige covers og andet tilbehør til telefonen i handlen.

De nye covers fås i en lang række forskellige farver og modeller. Det cover som skilte sig mest ud fra mængden, er det nye keyboard-cover, hvor du får et fysisk QWERTY-keyboard i bunden af fronten.

 – Samsung Galaxy Note 7 gør comeback på mobilmarkedet

Hvis du er træt af ledninger, når du skal oplade din telefon, kan du også få en trådøs oplader til de nye Galaxy modeller. Den trådløse oplader kan også bruges som en stander, der holder telefonen let på skrå. Den nye oplader understøtter hurtigopladning og er QI certificeret.

Mere til historien

MereMobil.dk har haft mulighed for at se og prøve de nye to nye Galaxy telefoner forud for Samsungs Unpacked event den 29. marts 2017. Vores umiddelbare indtryk af telefonerne er godt, og vi glæder os meget til at teste dem i dybden. Du kan læse mere om det her.

WEB-TV: Første kig på Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram