Samsung Galaxy S7 Edge eksploderet i Danmark

18

Samsung er forud for lanceringen af deres kommende topmodel rendt ind i ny eksplosion af sidste års topmodel Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)
Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Danske Morten Aastrøm Andersen vågnede mandag morgen, den 27. marts 2017, ved hans Samsung Galaxy S7 Edge telefon eksploderede tæt på hans hoved. Ud af telefonen stod 10-15 centimeter lange stikflammer. Det skriver TV 2.dk.

 – Samsung butik brudt i flammer før Galaxy S8-event

Morten Aastrøm Andersen fortæller også, at han tager fat i den ende af telefonen, som ikke står i flammer. Hiver ledningen ud, men taber den brændende telefon. Der drypper brændende plastik eller syre fra batteriet ned på hans fod. Han får den dog samlet op og smidt ud i håndvasken. Her ligger den så og syder og bobler.

Morten fortæller til TV 2, at han ringer til Samsung over middag mandag. Han er dog forundret over den behandling, som han får. Først oplever han de er flinke og imødekommende, samt forstående overfor situationen og synes det er forfærdeligt det der er sket. Pludselig får Samsung dog travlt med, at få hentet telefonen hos Morten og vil sende en kurér, som kan være der inden for halvanden time.

Hvorfor det lige skal gå så hurtigt forstår Morten ikke. Og han får også klar besked fra Samsung om, at de skader der er sket på seng og gulv er hans egen indboforsikring der skal dække.

Morten er dog ikke interesseret i, at Samsung får telefonen, da det er hans eneste bevis på det, som er sket. Hans eget forsikringsselskab fortæller også, at han ikke skal udlevere telefonen til Samsung før de har undersøgt den.

 – Sådan følger du Samsung Unpacked – Galaxy S8 og Galaxy S8+

Morten Aastrøm Andersen er gået til pressen, da han er utilfreds med den behandling, som han har fået af Samsung.

Samsung reagerer

– ”Vores kunders sikkerhed er højeste prioritet for os. Vi tager alle denne type sager meget alvorligt og sørger for at have en tæt dialog med den pågældende kunde. Vi kan dog ikke kommentere på enkeltsager,” lyder det i et statement til TV 2 fra Hanna Brenner, der er communications manager i Samsung Nordic.

Mere til historien

Det er ikke første gang, at Samsung oplever problemer med deres produkter bryder i brand. Foruden hele Galaxy Note 7-katastrofen var en TV 2-medarbejder fremme i september og fortælle, at han netop havde oplevet batteriet i hans Galaxy Note 4 blev overophedet og eksploderede efterfølgende.

Læs også:

Samsung Galaxy Note 7 gør comeback på mobilmarkedet

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer