Samsung Galaxy S7 Edge eksploderet i Danmark

Samsung er forud for lanceringen af deres kommende topmodel rendt ind i ny eksplosion af sidste års topmodel Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S7 Edge (Foto: MereMobil.dk)

Danske Morten Aastrøm Andersen vågnede mandag morgen, den 27. marts 2017, ved hans Samsung Galaxy S7 Edge telefon eksploderede tæt på hans hoved. Ud af telefonen stod 10-15 centimeter lange stikflammer. Det skriver TV 2.dk.

 – Samsung butik brudt i flammer før Galaxy S8-event

Morten Aastrøm Andersen fortæller også, at han tager fat i den ende af telefonen, som ikke står i flammer. Hiver ledningen ud, men taber den brændende telefon. Der drypper brændende plastik eller syre fra batteriet ned på hans fod. Han får den dog samlet op og smidt ud i håndvasken. Her ligger den så og syder og bobler.

Morten fortæller til TV 2, at han ringer til Samsung over middag mandag. Han er dog forundret over den behandling, som han får. Først oplever han de er flinke og imødekommende, samt forstående overfor situationen og synes det er forfærdeligt det der er sket. Pludselig får Samsung dog travlt med, at få hentet telefonen hos Morten og vil sende en kurér, som kan være der inden for halvanden time.

Hvorfor det lige skal gå så hurtigt forstår Morten ikke. Og han får også klar besked fra Samsung om, at de skader der er sket på seng og gulv er hans egen indboforsikring der skal dække.

Morten er dog ikke interesseret i, at Samsung får telefonen, da det er hans eneste bevis på det, som er sket. Hans eget forsikringsselskab fortæller også, at han ikke skal udlevere telefonen til Samsung før de har undersøgt den.

 – Sådan følger du Samsung Unpacked – Galaxy S8 og Galaxy S8+

Morten Aastrøm Andersen er gået til pressen, da han er utilfreds med den behandling, som han har fået af Samsung.

Samsung reagerer

– ”Vores kunders sikkerhed er højeste prioritet for os. Vi tager alle denne type sager meget alvorligt og sørger for at have en tæt dialog med den pågældende kunde. Vi kan dog ikke kommentere på enkeltsager,” lyder det i et statement til TV 2 fra Hanna Brenner, der er communications manager i Samsung Nordic.

Mere til historien

Det er ikke første gang, at Samsung oplever problemer med deres produkter bryder i brand. Foruden hele Galaxy Note 7-katastrofen var en TV 2-medarbejder fremme i september og fortælle, at han netop havde oplevet batteriet i hans Galaxy Note 4 blev overophedet og eksploderede efterfølgende.

Læs også:

Samsung Galaxy Note 7 gør comeback på mobilmarkedet

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
18 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram