Samsung brudt i flammer før Galaxy S8-event

13

Dagen før Samsungs store Unpacked-event er en af deres butikker i Singapore brudt i brand.

Lækkede billeder af Samsung Galaxy S8 (Foto: EvLeaks)

Samsung har bare ikke en særlig god historik når det kommer til ildebrande. De fleste husker sikkert at have læst om Galaxy Note 7-telefonerne, som brød i brand sidste år.

Og nu rammes Samsung atter af en brand dagen før lanceringen af deres næste store topmodel Galaxy S8 og Galaxy S8+.

 – Tidslinje: Galaxy Note 7 katastrofen – dag for dag

Fiaskoen er dog ikke på niveau med Galaxy Note 7-sagen. For der er ”kun” tale om, at der er brudt brand i en af Samsungs butikker i Singapore. Det skriver CNET via Channel NewsAsia.

Derfor blev både Samsung butikken og nærliggende butikker evakueret af myndighederne. Men heldigvis kom hverken personer eller butikken for den sags skyld til skade. Branden blev nemlig hurtigt slukket af butikkens sprinkleranlæg.

– “Vi er lige nu i gang med at undersøge de materielle skader og arbejdet tæt med myndighederne for at afsøge årsagen til branden. Butikken vil forblive midlertidigt lukket i denne periode. Vi beklager oprigtigt ulejligheden,” lyder den officielle udtalelse fra Samsung efter branden.

 – Samsung: Derfor eksploderede Galaxy Note 7

Men nok om brande og Samsung. I stedet ser vi på MereMobil.dk frem til morgendagens lancering. Du kan følge Samsungs Unpacked-event live. Se mere i nedenstående link.

 – Sådan følger du Samsung Unpacked – Galaxy S8 og Galaxy S8+

Mere til historien

Samsung har tidligere på måneden startet udrulningen af Android 7.0 Nougat til Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge. Læs mere om det her.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer