Testen af Samsung Galaxy S8+ er i gang - hvad vil du vide?

Anmeldelsen af Samsung Galaxy S8 og S8+ er i fuld gang. Hvad vil du vide om de nye topmodeller? Læs her hvordan du påvirker testens indhold.

Samsung Galaxy S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S8+ (Foto: MereMobil.dk)

OPDATERING: Læs testen af Samsung Galaxy S8+ her

OPDATERING: 25 spørgsmål og svar om Galaxy S8

Så er den her. Anmelderudgaven af Samsung Galaxy S8+ er udleveret og testen er i gang. Nu bliver det interessant om Samsung kan leve op til de første foromtaler, der kom umiddelbart efter præsentationen. Her var de fleste enige om, at Galaxy S8’erne virkelig ER fede telefoner.

Allerede ved den første fremvisning, som MereMobil.dk deltog i, stod det klart, at Samsung for alvor havde ryddet op i softwaren, og det nye layout hvor appmenuen åbnes med et swipe af skærmbilledet, enten op eller ned, giver en hel ny oplevelse, som vi ikke tidligere har set på Samsungs telefoner.

- DUEL: Samsung Galaxy S8’erne – se specifikationerne

Vi kommer ikke uden om, at Galaxy S8+ er stor. Den er stort set samme længde som iPhone 7 Plus, men markant smallere. Det er en 6,2 tommer skærm, i et aflangt format, presset ned i en formfaktor der ikke er større end det Apple har på deres plusmodel, der så i øvrigt kun har 5,5 tommer skærm.

En af de store nyheder er ansigtsgenkendelse, irisscanner og fingeraftrykslæser (på bagsiden). I anmeldelsen ser jeg nærmere på, om det så rent faktisk er en gevinst, at låse telefonen op blot ved at kigge på den.

Som tiden skrider frem hen over testperioden, er jeg meget spændt på batteritiden. Et batteri på 3.500 mAh og 6,2 tommer skærm med op til 2.960 x 1.440 pixels opløsning lyder ikke som den bedste kombination, når batteriet skal strækkes langt.

Jeg vil også holde øje med om den nye 18,5:9 formfaktor rent faktisk giver mening.

- Galaxy S8’erne har bedre batteri end Galaxy S7

Hvad vil du vide?

Samsung Galaxy S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S8+ (Foto: MereMobil.dk)

Kom gerne med inputs til hvad du synes anmeldelsen blandt andet skal komme ind på. Hvad er vigtigt for dig? Er der nogle rygter vi kan aflive, eller har du noget der særligt bekymrer dig?

Smid gerne en kommentar i feltet herunder eller send mig en mail på [email protected].

Vil du være først til at få direkte besked, når anmeldelsen af Samsung Galaxy S8 og S8+ er klar, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Herunder kan du se vores første indtryk umiddelbart efter præsentationen.

Jeg offentliggør den endelige anmeldelse efter påske.

Mere til historien

Samsung Galaxy S8’erne kører på Android 7.0 med Samsung Experience version 8.1. Android sikkerhedsniveauet er fra 1. marts 2017. Dette kan ændre sig inden den endelig udgave ligger i butikkerne.

Læs også
- BLOG: Galaxy S8-turen – min ilddåb som mobilskribent
- Galaxy S8 kommer også i en Microsoft Edition

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

En eksklusiv fotofunktion fra Galaxy S23-serien bliver tilgængelig i andre telefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
54 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram