Ny Chrome-opdatering forbedrer artikellæsning markant

KORT NYT: En ny update til Chrome skal forhindre hjemmesider i at "hoppe", mens siden indlæses.

Chrome logo

Chrome logo

En af de mere irriterende ting ved at læse artikler på nettet er, når siden pludselig hopper midt under læsningen. Det er ekstra irriterende, hvis du bruger Chrome fra din mobil, da den mindre skærm gør, at det opleves voldsommere. Ofte vil det opleves som, hjemmesiden af sig selv hopper tilbage til toppen af siden.

Chrome OS og Chromebook er et lynhurtigt Windows-alternativ 

Scroll Anchoring skal reducere irriterende hop

Når hjemmesider springer, skyldes det, at siden er i gang med at indlæse indhold, som ikke er synligt på skærmen. Det kan f.eks. være en bannerreklame eller et billede i toppen af hjemmesiden. Du kan læse en mere teknisk forklaring her.

9to5Google kan fortælle, at Google har opdateret Chrome, så spring på hjemmesider reduceres. Version 56 af Chrome har indbygget en funktion, som kaldes Scroll Anchoring, der skal forhindre hjemmesider i at hoppe. Scroll Anchoring er indbygget i den seneste udgave af Chrome til Mac, Windows, Linux, Android, og Chrome OS.

I videoen herunder, kan du se hvordan Scroll Anchoring virker. Hjemmesiden til venstre i videoen indlæses uden Scroll Anchoring.

Google klar med Android O – se nogle af nyhederne her

Mere til historien

Scroll Anchoring har forhindret omkring tre hop pr. side, siden det blev introduceret i Chrome version 56 i slutningen af januar.

Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Opgrader dit gamle TV - Apple TV vs. Chromecast

GUIDE: Smart-TV-platformen på din fladskærm er langsom og ikke tidssvarende. Skal du købe Apple TV eller Chromecast?

(mere…)
Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google Maps giver elbiler den strømeffektive rute

Med en opdatering af Google Maps bliver det nemmere, at optimere brændstof eller strøm på sine ture.

(mere…)
Efter Chromebook-forbud: Ønske om klare regler

Både Kommunernes Landsforening og Dansk Industri er bekymrede efter Datatilsynets afgørelse om brug af Chromebooks og Google Workspace.

(mere…)
Google arbejder muligvis på en ny Chromecast Audio

Tilbage i 2015 lancerede Google den første Chromecast. Desværre var den kun på butikshylderne fire år før den blev taget af markedet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram