Ny chef fundet til Telia og Telenors fælles mobilnet

1

KORT NYT: Telia og Telenor har fundet den nye chef for det fælles mobilnet hos konkurrenten TDC.

Carsten Bryder, som tidligere har været teknisk direktør i TDC (CTO), skal fra 1. juni 2017 stå i spidsen for konkurrenterne Telia og Telenors fælles mobilnet i Danmark. I daglig tale kaldes det TT-netværket.

 – Telia bliver i Danmark 10 år mere

Carsten Bryder får ansvaret for at drive, udvikle og fremtidssikre, det som Telia og Telenor kalder for ”Danmarks største og mest benyttede mobilnetværk”.

– ”Jeg glæder mig til at arbejde med fremtidens mobilnetværk, hvor især tre fokusområder vil blive prioriteret; udbygning af netværkets kapacitet, kvalitetsløft af kundeoplevelsen for den enkelte mobilbruger og introduktionen af nye teknologier,” udtaler Carsten Bryder i en pressemeddelelse.

Carsten Bryder er ikke ny i telebranchen. Faktisk har han næsten 20 års erfaring. Han startede i 1998 hos det daværende Sonofon (senere Telenor), hvor han var frem til 2004, hvor han skiftede til TDC. Og det er altså nu TDC han forlader.

Google og Telenor på vej med RCS i Danmark

Carsten Bryder erstatter Johnny Ekstrøm som administrerende direktør.

Mere til historien

Telia og Telenor ejer hver halvdelen af TT-netværket, som betjener over 3,5 millioner mobilbrugere. Nettet består af over 4.000 antenner og master og er Danmarks største mobilnet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer