Lækket Nintendo Switch var stjålet

KORT NYT: Nintendo oplyser, at den Nintendo Switch som blev brugt i en lækket video, var stjålet.

Nintendo Switch

Screenshot af Nintendo Switch (Foto: Nintendo/MereMobil)

En bruger på internetforummet NeoGAF lagde tidligere på ugen en video op af en Nintendo Switch, som han havde købt to uger før lanceringen. Brugeren under navnet Hiphoptherobot, ville ikke oplyse, hvor han havde købt konsollen. Nu viser det sig, at den Nintendo Switch er stjålet fra en amerikansk distributør.

– Video af den nye Nintendo Switch konsol lækket

Netsiden Kotaku kan fortælle, at Nintendo Switch konsollen var én af flere, som tidligere på ugen blev stjålet hos en amerikansk distributør.

Brugeren Hiphoptherobot fortæller til Kotaku, at han købte Nintendo Switch konsollen af én af de ansatte.

I en besked til Kotaku skriver Hiphoptherobot, at han ikke var klar over, at konsollen var stjålet, da han lagde videoen op på nettet. Da det gik op for ham, at konsollen var stjålet, sendte han den tilbage til Nintendo.

 – Pokémon Go runder milepæl på 75 mio downloads

Nintendo har bekræftet historien. Ifølge Nintendo drejer det sig om enkelte konsoller, som blev stjålet af ansatte hos distributøren. En af disse blev solgt videre. De ansatte er fyret og politiet undersøger sagen nærmere.

Nintendo Switch lander i de danske butikker fredag den 3. marts og kommer til at koste omkring 2.800 kr.

Mere til historien

Nintendo relancerede deres Classic Mini med 30 retrospil til julehandlen.


Avatar

Om Allan Hansen

Allan elsker telefoner, gadgets og ny teknologi. Han sværger ikke til en særlig telefon eller brand, men kan lide at afprøve de muligheder, som teknologien giver os. Han synes, at tech-snak hurtigt kan blive for nørdet, og mener, at tingene skal siges i et tilgængeligt sprog, hvis det kan. Til dagligt arbejder han som skolelærer, hvor han brænder for at få programmering på skoleskemaet.