Lækket Nintendo Switch var stjålet

KORT NYT: Nintendo oplyser, at den Nintendo Switch som blev brugt i en lækket video, var stjålet.

Nintendo Switch

Screenshot af Nintendo Switch (Foto: Nintendo/MereMobil)

En bruger på internetforummet NeoGAF lagde tidligere på ugen en video op af en Nintendo Switch, som han havde købt to uger før lanceringen. Brugeren under navnet Hiphoptherobot, ville ikke oplyse, hvor han havde købt konsollen. Nu viser det sig, at den Nintendo Switch er stjålet fra en amerikansk distributør.

Video af den nye Nintendo Switch konsol lækket

Netsiden Kotaku kan fortælle, at Nintendo Switch konsollen var én af flere, som tidligere på ugen blev stjålet hos en amerikansk distributør.

Brugeren Hiphoptherobot fortæller til Kotaku, at han købte Nintendo Switch konsollen af én af de ansatte.

I en besked til Kotaku skriver Hiphoptherobot, at han ikke var klar over, at konsollen var stjålet, da han lagde videoen op på nettet. Da det gik op for ham, at konsollen var stjålet, sendte han den tilbage til Nintendo.

 - Pokémon Go runder milepæl på 75 mio downloads

Nintendo har bekræftet historien. Ifølge Nintendo drejer det sig om enkelte konsoller, som blev stjålet af ansatte hos distributøren. En af disse blev solgt videre. De ansatte er fyret og politiet undersøger sagen nærmere.

Nintendo Switch lander i de danske butikker fredag den 3. marts og kommer til at koste omkring 2.800 kr.

Mere til historien

Nintendo relancerede deres Classic Mini med 30 retrospil til julehandlen.

Sådan får du mere ud af din Nintendo Switch

TIP: Nintendo Switch har 5 år på bagen, men er ikke uden fejl. Vi tager et kig på hvordan du får mest muligt ud af din Nintendo Switch.

(mere…)
Nintendo klar med Wii-Sports afløser 

Det er 16 år siden, at Nintendo kom med Wii Sports og nu er ”afløseren” på vej. Nintendo klar med Switch Sports ultimo april.

(mere…)
Nintendo Switch er den hurtigst sælgende konsol

Der er nu solgt over 100 mio, konsoller, hvilket gør Nintendo Switch til den konsol, som hurtigst har nået milepælen. Det er Nintendos bedst sælgende konsol.

(mere…)
10 grunde til at vælge Nintendo Switch fremfor PlayStation 5

GUIDE: Rå gamingkræfter er ikke altid alt. Her er 10 grunde til at vælge den mindre Nindento Switch over en stor PlayStation 5.

(mere…)
Nintendo Switch havde stor fremgang i 2020

Nintendo fremlagde i sidste uge deres seneste salgstal for Nintendo Switch og fremgangen var stor i 2021.

(mere…)
5 oversete spil, som du bør prøve nu

TIP: De store spiltitler fylder næsten alt. Derfor har jeg fundet 5 konsol og PC-spil, som fortjener din opmærksomhed - underholdning og kvalitet er nøgleordene.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram