Pokémon Go runder milepæl – 75 mio downloads

0

Sommerens spilhit, Pokémon Go, er nu downloadet mere end 75 millioner gange.

Pokémon Go
Pokémon Go

Pokémon Go sætter nye rekorder gang på gang. Det er absolut en af de allerstørste sensationer i mobilbranchen i nyere tid. Nu er det kommet frem, at spillet er downloadet mere end 75 millioner gange på Android og iOS.

 – Flere funktioner på vej i Pokémon Go

Fordelingen skulle angiveligt være 50 millioner gange i Google Play Store, mens 25 millioner downloads er rundet i Apples App Store.

En af rekorderne er, at Pokémon Go rundede 50 millioner på de første 19 dage. Tidligere har Color Switch og Candy Crush Jelly Saga været henholdsvis 77 og 112 dage om at nå samme antal downloads. Det oplyser analysefirmaet Sensor Tower.

Apple og Google tjener fedt på Pokémon Go

Pokémon Go er kun tilgængeligt i 32 ud af de i alt 100 lande, som har adgang til Google Play Store og Apple App Store.

Næste milepæl hedder 100 millioner downloads og er formentlig inde for rækkevidde – med mindre det pludselig ikke er hipt at spille Pokémon længere.

 – Fra level 20 bliver Pokémon Go mega svært – og dyrt

Nintendo og Niantic Inc. arbejder også på at få styr på, hvordan fremtiden for spillet skal være, så det fortsat er sjovt at spille.

Mere til historien

En ting der kommer til Pokémon i nær fremtiden er et armbånd, der lyder navnet Pokémon Go Plus. Det kan hjælpe dig med at finde genstande og fange Pokémon-figurer. Pokémon Go Plus skulle i første omgang være udkommet i slutningen af juli, men er nu udskudt til september. Du kan læse mere om det på Amazon.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer