Video af den nye Nintendo Switch konsol lækket

0

Det er lykkedes en amerikaner at købe en Nintendo Switch inden lanceringen i marts. Se hans lækkede video her.

Nintendo Switch
Screenshot af Nintendo Switch (Foto: Nintendo/MereMobil)

Nintendo er på vej med en helt ny konsol, som lander i de danske butikker i begyndelsen af marts.

Deres seneste konsol Wii U, var ikke nogen success, og de var ikke i nærheden af den success, som de havde med Wii-konsollen. Derfor er der meget på spil for Nintendo, når de lancerer den nye konsol. Det store spørgsmål er, om det vil lykkedes dem at genskabe deres success på konsol-markedet?

  – Pokémon Go er den største kommercielle succes

Køber Nintendo Switch før lancering

Brugeren Hiphoptherobot skriver på internet-forummet Neogaf, hvordan det er lykkedes ham at købe en Nintendo Switch-konsol cirka to uger før lanceringen. Han vil ikke komme nærmere ind på, hvilken butik han har købt konsollen i, da han frygter, hvordan Nintendo vil reagere.

Han har lagt en video op, som viser hvordan brugerfladen ser ud på Nintendo Switch. Hiphoptherobot skriver selv, at han ikke kan vise nogen spil, da han simpelthen ikke ejer nogen endnu.

– Nintendo retro NES-konsol relanceres til jul

Hvad kan vi forvente af Nintendo Switch?

Nintendo Switch bliver en blanding af en håndholdt og stationær-konsol. Det betyder, at du kan bruge den hjemme som en almindelig spille-konsol koblet til dit fjernsyn. Men du kan også tage den med på farten og bruge den som en håndholdt-konsol.

Nintendo Switch har ifølge Digital Trends en touchskærm, og der kommer en række forskellige kontrollere, som f.eks. kan klikkes af og på skærmen, sættes sammen eller bruges som motion-controllere.

Det bliver spændende at se, om Nintendo kan genskabe deres success på konsol-markedet.

Mere til historien

Det er allerede nu muligt at forudbestille Nintendo Switch i de danske butikker. Den kommer til at koste omkring 2800 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer