Galaxy S7-ejere må se langt efter Android 7-opdatering

Det mener vi: Ingen opdatering af Samsung Galaxy S7 og S7 Edge til Android 7 Nougat før Galaxy S8 er præsenteret.

Samsung Galaxy S7 Edge i Silver (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy S7 Edge i Silver (Foto: Samsung)

Sidder du og venter på en opdatering af Samsung Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge til Android 7.0 Nougat, så kommer du til at vente en rum tid endnu.

Der har allerede været mange datoer i omløb omkring Nougat-opdateringen til Galaxy S7’erne, men den helt officielle udmelding fra den 19. januar 2017 lyder som følger: – ”Android 7.0 Nougat will be expanded to additional countries on the following devices within the first half of this year”. Det skrev Samsung i en pressemeddelelse.

Altså. En Android 7 Nougat opdatering til Galaxy S7 vil se lyset inden for det første halvår af 2017. Med andre ord. Sommerferien kan næsten risikere at ramme før opdateringen.

Tilbage i begyndelsen af januar udsendte Samsung Android Nougat til et begrænset udvalg af enheder, men siden har der været stille.

Ifølge Tek.no testes software lige nu i Norden. Dette indebærer understøttelse af Wi-Fi Calling, men ifølge Stig-Ove Langø, salgschef hos Samsung Norge, er der ikke nogen tilgængelig dato på hvornår opdateringen frigives.

Samsung følger sædvanlig tidsplan

Ser vi på hvordan Samsung har prioriteret store Android-opdateringer over tid tegner der sig et billede. Sidste års topmodel bliver ikke opdateret før årets topmodel er ude. Topmodellen kommer med den nye Android-version ud af æsken.

Man kan argumentere for, at Samsung ikke vil risikere et dårligere salg af en ny model, fordi ejere af den foregående ikke finder en udskiftning nødvendig, når telefonen bliver opdateret til at mange af de samme funktioner.

Herunder kan du se en oversigt over hvornår Galaxy S5 og Galaxy S6 er blevet opdateret.

Sådan har Samsung opdateret

 StartversionPræsentationNy versionUdsendt
Galaxy S5Android 424. februar 2014Android 510. marts 2015*
Galaxy S6Android 51. marts 2015Android 615. april 2016*
Galaxy S7Android 621. februar 2016Android 7?
Galaxy S8Android 7???

* = De datoer hvor MereMobil.dk har skrevet om, at den danske opdatering er frigivet.

Mere til historien

Det generelle billede lige nu er, at Android-producenterne er i fuld gang med at opdatere udvalgte produkter til Android 7. Flere har også nye telefoner på markedet der er født med denne version.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
96 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram