MereMobil podcast – gå i dybden med os

Lyt til en podcast om teknologi der fortælles forståeligt. Med MereMobil podcast kommer du i dybden med tech.

Mikrofon, podcast
Et billede fra vores podcast-studie (Foto: MereMobil.dk)

Vil du blive klogere på teknologierne, der udspiller sig omkring smartphonen er du kommet til det rette sted. Siden 2013 har jeg på MereMobil.dk regelmæssigt udgivet podcasts, der tager fat om de mange grene der udspringer af vores lille bærbare supercomputer i lommen.

INFO: Denne artikel er opdateret. Læs i stedet denne: Podcast om teknologi på dansk

Jeg forsøger, at stille helt almindelige ”dumme” spørgsmål til gæsterne, så teknologien kommer derhen, hvor de fleste kan være med. Tanken er ikke at tale et indforstået sprog, men brede tingene ud af sætte dem i en sammenhæng hvor de giver mening.

I MereMobil podcast har jeg blandt andet sat fokus på hvordan iTunes ændrede vores tilgang til musik, fokuseret på e-bogens indflydelse på de klassiske bøger og gået i dybden med e-handel. Både hvordan markedet bevæger sig over mod smartphonen, men også et helt afsnit med tricks og gode råd til webshopejere.

Du har også kunne komme med bagom SIM-kortet, der er langt mere end et stykke plastik, gået i dybden med 5G-mobilnettet og hvordan man bygger mobil-infrastruktur på Grønland i et uvejsomt terren. Du får desuden gode råd til hvordan du kommer i gang med at udvikle apps samt meget andet.

Sådan lytter du med

Morten Imsgard, Sydbank
Morten Imsgard, aktieanalytiker i Sydbank, deltager i podcasten fra Meremobil.dk. Optagelsen blev her lavet hos Sydbank.

Du finder podcasten på meremobil.dk/podcast hvor der til hver episode er en grundig artikel med hovedpunkterne fra den enkelte udsendelse. Det er også her du "stiller ind" hvis du vil lytte direkte på web.

Vi har også vores egen podcastkanal på iTunes og er naturligvis tilgængelig på de fleste podcast-apps til Android. Blandt andet Pocket Casts, TuneIn, DoggCatcher og mange andre. På iPhone søger du bare ”MereMobil” i den indbyggede podcast-app.

Dertil kommer, at MereMobil podcast også er tilgængelig via FM gennem en række lokalstationer der samarbejder med Radio Update.

Synes du om indholdet?

Besøg af direktør Jakob Willer fra Teleindustrien (TI) (Foto: MereMobil.dk)
Besøg af direktør Jakob Willer fra Teleindustrien (TI) i vores studie (Foto: MereMobil.dk)

Naturligvis vil jeg gerne have, at så mange som muligt deler podcasten med deres netværk. Flere lyttere er med til at udbrede kendskabet, og grunden til at blive ved med at producere udsendelser forøges derved.

Jeg er altid åben overfor forslag. Send mail direkte til os via [email protected]

Episoderne varer typisk mellem 30 og 45 minutter. Det er Mike Forde der står for den tekniske produktion, mens jeg selv er ansvarlig for indholdet, gæsterne m.v.

Tak fordi du læste med her. Forhåbentlig kan jeg sige ”på genhør” i podcasten Teknologimagasinet MereMobil.

Mere til historien

Podcasten hentes i 38 procent af tilfældene via en webbrowser mens 17 procent lytter med via en mobilapp. Kun 5 procent lytter på tablet.

Bang & Olufsen: Ting du ikke vidste

EP122: B&O er mere end højttalere til 10-tusindevis af kroner. Det danske luksusbrand er bare rigtigt spændende. Lyt med og hør hvorfor.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Tæt på Apple Watch Ultra – og sirenetest

EP120: Hør min anmeldelse af Apple Watch Ultra hvor jeg også afprøver nødsirenen på 86db.

(mere…)
Lyden er vild i Sonys noise-cancelling headset

EP119: Hør hvor gode mikrofonerne og samtalekvaliteten er på Sony WH-1000XM5. Jeg fortæller også om musik- og lydkvaliteten.

(mere…)
Smartkøkken: Kogepladerne som gør alle til mesterkok

EP118: Jeg har testet en dansk (smart)køkkenopfindelse. Jeg besøger Ztove, hvor vi går tæt på stegning af bacon og andre hovedretter.

(mere…)
Der er noget du skal vide

EP117: Vil du undgå at blive taget ved næsen, når du køber en ny telefon, så lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram