MereMobil podcast – gå i dybden med os

Lyt til en podcast om teknologi der fortælles forståeligt. Med MereMobil podcast kommer du i dybden med tech.

Mikrofon, podcast
Et billede fra vores podcast-studie (Foto: MereMobil.dk)

Vil du blive klogere på teknologierne, der udspiller sig omkring smartphonen er du kommet til det rette sted. Siden 2013 har jeg på MereMobil.dk regelmæssigt udgivet podcasts, der tager fat om de mange grene der udspringer af vores lille bærbare supercomputer i lommen.

INFO: Denne artikel er opdateret. Læs i stedet denne: Podcast om teknologi på dansk

Jeg forsøger, at stille helt almindelige ”dumme” spørgsmål til gæsterne, så teknologien kommer derhen, hvor de fleste kan være med. Tanken er ikke at tale et indforstået sprog, men brede tingene ud af sætte dem i en sammenhæng hvor de giver mening.

I MereMobil podcast har jeg blandt andet sat fokus på hvordan iTunes ændrede vores tilgang til musik, fokuseret på e-bogens indflydelse på de klassiske bøger og gået i dybden med e-handel. Både hvordan markedet bevæger sig over mod smartphonen, men også et helt afsnit med tricks og gode råd til webshopejere.

Du har også kunne komme med bagom SIM-kortet, der er langt mere end et stykke plastik, gået i dybden med 5G-mobilnettet og hvordan man bygger mobil-infrastruktur på Grønland i et uvejsomt terren. Du får desuden gode råd til hvordan du kommer i gang med at udvikle apps samt meget andet.

Sådan lytter du med

Morten Imsgard, Sydbank
Morten Imsgard, aktieanalytiker i Sydbank, deltager i podcasten fra Meremobil.dk. Optagelsen blev her lavet hos Sydbank.

Du finder podcasten på meremobil.dk/podcast hvor der til hver episode er en grundig artikel med hovedpunkterne fra den enkelte udsendelse. Det er også her du “stiller ind” hvis du vil lytte direkte på web.

Vi har også vores egen podcastkanal på iTunes og er naturligvis tilgængelig på de fleste podcast-apps til Android. Blandt andet Pocket Casts, TuneIn, DoggCatcher og mange andre. På iPhone søger du bare ”MereMobil” i den indbyggede podcast-app.

Dertil kommer, at MereMobil podcast også er tilgængelig via FM gennem en række lokalstationer der samarbejder med Radio Update.

Synes du om indholdet?

Besøg af direktør Jakob Willer fra Teleindustrien (TI) (Foto: MereMobil.dk)
Besøg af direktør Jakob Willer fra Teleindustrien (TI) i vores studie (Foto: MereMobil.dk)

Naturligvis vil jeg gerne have, at så mange som muligt deler podcasten med deres netværk. Flere lyttere er med til at udbrede kendskabet, og grunden til at blive ved med at producere udsendelser forøges derved.

Jeg er altid åben overfor forslag. Send mail direkte til os via [email protected].

Episoderne varer typisk mellem 30 og 45 minutter. Det er Mike Forde der står for den tekniske produktion, mens jeg selv er ansvarlig for indholdet, gæsterne m.v.

Tak fordi du læste med her. Forhåbentlig kan jeg sige ”på genhør” i podcasten Teknologimagasinet MereMobil.

Mere til historien

Podcasten hentes i 38 procent af tilfældene via en webbrowser mens 17 procent lytter med via en mobilapp. Kun 5 procent lytter på tablet.

5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
I dybden med OnePlus 12 og 12R

PODCAST: Jeg fortæller om OnePlus' nyeste modeller. Hør også når jeg overrasker Ida på 9 år med hendes første telefon.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Podcast gør klar til overhaling

De unge er sultne efter indhold, viser DR's årlige rapport om medieudviklingen i Danmark.

(mere…)
Så fed er Samsung Galaxy S24 Ultra

PODCAST: Lyt med når vi anmelder Samsung Galaxy S24 Ultra, sætter fokus på, at TV 2 dropper snigpremierer og ser på faldgruber ved mobilkameraer.

(mere…)
Tæt på Samsungs prisvenlige S23-telefon og lidt om vi voksne

PODCAST:Jeg anmelder den prisvenlige Samsung Galaxy S23 FE og taler om vi voksnes mobilopførsel. Galaxy S24 og lyttermail når jeg også.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram