Podcast om teknologi og smartphones på dansk

0

Lyt til en dansk podcast om teknologi fra MereMobil.dk fortalt i et sprog hvor alle kan være med.

podcast om teknologi på dansk fortalt af John G., fra MereMobil.dk
Her på mit kontor producerer jeg podcast om teknologi, som udgives på MereMobil.dk samt i alle tænkelige podcastplatforme.

Teknik, smartphones, smarthome, netværksteknologi og helt basalt, ”hvilken telefon skal jeg købe næste gang”, er for mange tungt og besværligt stof.

Jeg forsøger at gøre noget af det svære omkring teknologi lidt lettere at forstå. Vel at mærke på helt almindeligt dansk.

På MereMobil.dk udgiver jeg en podcast om teknologi og smartphones, hvor jeg stiller ”de dumme spørgsmål” til gæsterne – de spørgsmål du som teknik-interesseret, men ikke nørd, kunne finde på at stille.

Jeg forsøger også at undgå alt for meget af det indforståede sprog, som knytter sig til teknologien. I stedet fortæller jeg i et sprog, hvor alle (eller i hvert fald flere) kan være med. Forhåbentlig er, du som lytter, efter en halv time blevet lidt klogere end da du trykkede afspil.

Dette kan du høre i min podcast om teknologi

Hvis jeg skal pege på episoder, der giver et godt billede af, hvad min podcast handler om og hvilken stil den produceres i, så er følgende fem episoder et godt sted at begynde.

  • Disney+: Er streamingtjenesten pengene værd eller bare endnu en tjeneste, der vil trække penge op af vores lommer? Lyt med her
  • Huawei: Forstå den komplekse handelskonflikt mellem USA og Kina. Hvorfor er det lige Huawei, at det går ud over? Lyt med her.
  • 120 Hz: Er 120 Hz-mobilskærme overhovedet noget værd og er det genialt at gå efter, når du køber en smartphone? Lyt med her.
  • Dine data: Opdagede du, at myndighederne fik data om din adfærd da Danmark lukkede ned? Lyt med her.
  • Gamle spil: Husker du Commodore 64, Amiga 500 og spil som Pacman og Oswald? Rejs tilbage i tiden og lyt med her.

Derudover kan jeg anbefale episoden, hvor Google fortæller, hvordan Google Assistant har lært at tale dansk. Du kan se hele listen over tidligere episoder her.

Sådan lytter du til podcast fra MereMobil.dk

I podcastkategorien her på siten finder du altid en total oversigt, men derudover vil jeg anbefale, at du følger min podcast om teknologi via din favoritpodcastapp på smartphonen eller din computer.

Der er links til de forskellige platforme herunder:

Vil du have besked, når der udkommer en nye podcast-episode, så tilmeld dig besked i indbakken her.

Jeg håber, at du har lyst til at lytte med.

Mere til historien

Den første episode fra MereMobil.dk udkom den 22. maj 2013. Den handlede om 4G. Siden har vi rundet 80 episoder.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer