Podcast om teknologi og smartphones på dansk

Lyt til en dansk podcast om teknologi fra MereMobil.dk fortalt i et sprog hvor alle kan være med.

podcast om teknologi på dansk fortalt af John G., fra MereMobil.dk
Her på mit kontor producerer jeg podcast om teknologi, som udgives på MereMobil.dk samt i alle tænkelige podcastplatforme.

Teknik, smartphones, smarthome, netværksteknologi og helt basalt, ”hvilken telefon skal jeg købe næste gang”, er for mange tungt og besværligt stof.

Jeg forsøger at gøre noget af det svære omkring teknologi lidt lettere at forstå. Vel at mærke på helt almindeligt dansk.

På MereMobil.dk udgiver jeg en podcast om teknologi og smartphones, hvor jeg stiller ”de dumme spørgsmål” til gæsterne - de spørgsmål du som teknik-interesseret, men ikke nørd, kunne finde på at stille.

Jeg forsøger også at undgå alt for meget af det indforståede sprog, som knytter sig til teknologien. I stedet fortæller jeg i et sprog, hvor alle (eller i hvert fald flere) kan være med. Forhåbentlig er, du som lytter, efter en halv time blevet lidt klogere end da du trykkede afspil.

Dette kan du høre i min podcast om teknologi

Hvis jeg skal pege på episoder, der giver et godt billede af, hvad min podcast handler om og hvilken stil den produceres i, så er følgende fem episoder et godt sted at begynde.

  • Disney+: Er streamingtjenesten pengene værd eller bare endnu en tjeneste, der vil trække penge op af vores lommer? Lyt med her
  • Huawei: Forstå den komplekse handelskonflikt mellem USA og Kina. Hvorfor er det lige Huawei, at det går ud over? Lyt med her.
  • 120 Hz: Er 120 Hz-mobilskærme overhovedet noget værd og er det genialt at gå efter, når du køber en smartphone? Lyt med her.
  • Dine data: Opdagede du, at myndighederne fik data om din adfærd da Danmark lukkede ned? Lyt med her.
  • Gamle spil: Husker du Commodore 64, Amiga 500 og spil som Pacman og Oswald? Rejs tilbage i tiden og lyt med her.

Derudover kan jeg anbefale episoden, hvor Google fortæller, hvordan Google Assistant har lært at tale dansk. Du kan se hele listen over tidligere episoder her.

Sådan lytter du til podcast fra MereMobil.dk

I podcastkategorien her på siten finder du altid en total oversigt, men derudover vil jeg anbefale, at du følger min podcast om teknologi via din favoritpodcastapp på smartphonen eller din computer.

Der er links til de forskellige platforme herunder:

Vil du have besked, når der udkommer en nye podcast-episode, så tilmeld dig besked i indbakken her.

Jeg håber, at du har lyst til at lytte med.

Mere til historien

Den første episode fra MereMobil.dk udkom den 22. maj 2013. Den handlede om 4G. Siden har vi rundet 80 episoder.

…er bare et godt køb

EP116: Du får topmodelydelse, godt kamera og megahurtig opladning. Motorola Edge 30 Ultra leverer, hvad du forventer – og overrasker.

(mere…)
Lille, hurtig og god – en kompakt succes

EP115: Den fylder mindre end andre telefoner, men har stadig topmodelydelse. Hør min mening om Asus Zenfone 9.

(mere…)
EU vil forlænge levetiden på smartphones

EU er tæt på en lov, der vil øge levetiden på en smartphone til det dobbelte - og kræve hurtigere softwareopdateringer.

(mere…)
Den nye MacBook Air (M2) på 5 minutter

EP114: En perfekt studiecomputer som du bliver glad for, men også en computer med begrænsninger. Lyt med og få overblikket på 5 minutter.

(mere…)
En god telefon jeg ikke kan anbefale

EP113: OnePlus 10T er en god smartphone. Lyt med og hør, hvorfor denne fine mobil ikke kan anbefales.

(mere…)
5 tips til dig der køber en brugt smartphone

GUIDE: Spring de billigste brugte telefoner over, og bevar din sunde fornuft. Brug disse 5 konkrete råd, når du køber em brugt smartphone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram