Nu kan Anker powerbanks købes i Danmark

3

Anker powerbanks kan nu købes i Danmark. En dansk webshop har indgået en skandinavisk aftale med Anker.

Anker PowerCore 20100 mAh med Power IQ (Kilde: Powerbanken.dk)
Anker PowerCore 20100 mAh med Power IQ (Kilde: Powerbanken.dk)

De fleste kan formentlig nikke genkendende til, at være på farten og alligevel mangle strøm på telefonen. Det kan enten være på grund af en travl dag eller fordi man bare i land tid er langt væk fra en almindelig oplader.

Sommerens landeplage, mobilspillet Pokémon Go, gjorde sit for at få salgstallene af powerbanks i vejret, fordi spillerne hele tiden trak ekstra meget på telefonens batteriresurser. Og her er en powerbank et uundværligt hjælpemiddel.

Da Pokémon Go var på sit højeste kunne eksempelvis Elgiganten meddele, at salget af powerbanks i perioden var fordoblet, i forhold til samme periode året forinden. Et varehus i Århus havde ligefrem firedoblet salget.

 – Power Poke – powerbank til Pokémon Go dillen

Skal du have en powerbank er det også vigtigt, at finde ud af hvad dit reelle behov er. Der findes nemlig et væld af størrelser, typer og til meget forskellige priser. Et af de mest anerkendte mærker er Anker. I hvert fald har det i nogle kredse på nettet fået en slags kultstatus.

Anker PowerCore 20100 mAh med Power IQ (Kilde: Powerbanken.dk)
Anker PowerCore 20100 mAh med Power IQ (Kilde: Powerbanken.dk)

Søger flere forhandlere

Tidligere har du måtte kigge på udenlandske sider, hvis du ville have fingre i et Anker-produkt. Men sådan er det ikke længere.

Den danske webshop Powerbanken.dk har indgået en skandinavisk distributionsaftale med Anker, og arbejder nu på at opbygget et forhandlernet.

– “Anker er USAs, og nok verdens, største brand inden for USB-opladning. Det har derfor været naturligt for os, at forsøge, at forhandle deres produkter, da vi oplevede en stigende efterspørgsel blandt vore kunder,” fortæller Jacob Oppenheim, direktør i Powerbanken.dk ApS, til MereMobil.dk.

Nu skal firmaet sætte turbo på Ankers engagement i dette markedsområde, og er derfor på udkig efter flere salgskanaler og samarbejdspartnere.

– “Anker har certificeret os som distributør af alle deres produkter i hele Skandinavien, hvilket også betyder, at vi og Anker er interesserede i, at få flere forhandlere ind,” siger Jacob Oppenheim.

Han forventer Anker inden for de kommende to år vil være markedsleder inden for powerbanks i Skandinavien.

Efter aftalen med Anker er indgået, og produkterne er kommet på hylderne, har Powerbanken ApS oplevet, at disse enheder nu står for størstedelen af omsætningen.

– “Det er over alt forventning,” lyder det fra direktøren.

 – Huawei oplader et batteri til 48 procent på fem minutter

Mere til historien

Powerbanken.dk er en dansk webshop i vækst med base i Odense. Foruden powerbanks sælger de også kabler, opladere, skærmbeskyttelse og meget andet.

Læs også:
Phoamy fjerner vindstøjen fra mobilsamtalerne

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer